my nin figuanı başrol tabi kaliteli oalcak dizi ayrıca ortalamada vadiyi geçmişti en sonKiraz Mevsimi bile daha kaliteli
my nin figuanı başrol tabi kaliteli oalcak dizi ayrıca ortalamada vadiyi geçmişti en sonKiraz Mevsimi bile daha kaliteli
Dediğinden birşey anlamadım .ssmy nin figuanı başrol tabi kaliteli oalcak dizi ayrıca ortalamada vadiyi geçmişti en son
aylık ortalama açıklıyor ya tns orada kiraz mevsimi vadiden yüksektiDediğinden birşey anlamadım .ss
Diğer aylarda öne geçeriz sıkıntı yok hem biz karadayıyı konuşalım sözde 3.sezon aksiyon dizisi olacaktıaylık ortalama açıklıyor ya tns orada kiraz mevsimi vadiden yüksekti
o kısmı @ozgur2113 anlatsın diziyi ben izlemiyim ne dizisi oldu 3.sezon bilemem ama funda eryiğit harcanmasın yeter banaDiğer aylarda öne geçeriz sıkıntı yok hem biz karadayıyı konuşalım sözde 3.sezon aksiyon dizisi olacaktı
cevap veriyisen alıntı yap panpa ))Dizi çok anlamlı ve kaliteli onlar böyle dizilere alışık değiller
dizide aksiyonda var herşeyde.funda kimki diğer oyuncuların yanında sönük kalıyor
Fundanın varlığı biıe belli olmuyor baş rolde oynayan kız bu dizide 5 roldecevap veriyisen alıntı yap panpa ))
funda eryiğit sevdiğim bir isim karaayıyı seçtiyse bir işe yarasın isterim
ayrıca en kalitelilerini izlemişler ilgiyle adamlarda sorun yok yani
demek ki kötü seçim yapmış kendisi için üzüldümFundanın varlığı biıe belli olmuyor baş rolde oynayan kız bu dizide 5 rolde
Kenanla sahneleri var bence onun adına sevindemek ki kötü seçim yapmış kendisi için üzüldüm
kenanla sahnesi olması kendisine bişi katmaz aksine olumsuz etki bile edebilir sedef avcı bile kenanla sahnelerinden sonra silindi gitti )) funda onun yanında çok daha az ünlüKenanla sahneleri var bence onun adına sevin
Sedef ne alaka hemen başlamışsınkenanla sahnesi olması kendisine bişi katmaz aksine olumsuz etki bile edebilir sedef avcı bile kenanla sahnelerinden sonra silindi gitti )) funda onun yanında çok daha az ünlü
kenanla oynayıp snra sönen kişilere örnek verdim sadeceSedef ne alaka hemen başlamışsın
Sedef sönmedi bene. Kenan'a da Sedef'e de sürekli bir şeyler demekten vazgeç.kenanla oynayıp snra sönen kişilere örnek verdim sadece
sedefe ne demişim sen ve birkaç kişi beklediniz beklediniz dizi başlamadan bitti onun dışında ne demişimSedef sönmedi bene. Kenan'a da Sedef'e de sürekli bir şeyler demekten vazgeç.
Onu da deme yaramı deşme.sedefe ne demişim sen ve birkaç kişi beklediniz beklediniz dizi başlamadan bitti onun dışında ne demişim
sen bir dnya starına laf atarken bişi olmuyor da ben sedefe atsam nolacakOnu da deme yaramı deşme.
Ben ona laf etmiyorum senin abartılarına laf ediyorum.sen bir dnya starına laf atarken bişi olmuyor da ben sedefe atsam nolacak
ben abartmam olanı söylerm::Ben ona laf etmiyorum senin abartılarına laf ediyorum.
Meryemi çok abartıyorsun o senaristle o dizi tutmaz.ben abartmam olanı söylerm::