yok artık neyse seninle uğraşamıcam şimdi [HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] un yeni düetini dinliyimBen bi kere ABC1'im
yok artık neyse seninle uğraşamıcam şimdi [HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] un yeni düetini dinliyimBen bi kere ABC1'im
Neyine yok artık ona damı itiraz, ona da mı ataryok artık neyse seninle uğraşamıcam şimdi [HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] un yeni düetini dinliyim
Gecenin körü için mi?
gece .ss ne var bunda adamlar ramazanda sahurda aşk-ı memnu yayınlıyordu .ssGecenin körü için mi?
Edit: pm gecemiydi yoksa am mi geceydi
Sahur tabi ki reyting demek. Sahurda (müslüman olan ulkelerde) akşam pt saati gibi bişeygece .ss ne var bunda adamlar ramazanda sahurda aşk-ı memnu yayınlıyordu .ss
bu da reyting demek zaten dizi 40-45 dk yayınlanıyor 1 olmadan biter zaten reytingi de karadayının 6 katıydı zamanında tekrarları da iyi gidierSahur tabi ki reyting demek. Sahurda (müslüman olan ulkelerde) akşam pt saati gibi bişey
Eskiden bizim dizilerde 20 reyting görürdü. Çünkü internet bu kadar yaygın değildi, olan evde de kota denen zımbırtı vardıbu da reyting demek zaten dizi 40-45 dk yayınlanıyor 1 olmadan biter zaten reytingi de karadayının 6 katıydı zamanında tekrarları da iyi gidier
vışşhh bahanelere bakEskiden bizim dizilerde 20 reyting görürdü. Çünkü internet bu kadar yaygın değildi, olan evde de kota denen zımbırtı vardı
Ne bahanesi be!!! Bizde 2006 da filan kotalı internet vardı. Sadece tv de avrupa yakası izlemek için geçerdim tvye şimdi öyle mi? Adsl kaçta tr'ye? o hızla da netten bişey izlenmezdi hem lostu bile bölük pörçük izlediğimi bilirimvışşhh bahanelere bak
yok şimdi internet izlenme oranını düşürmüş olabilir ama iffet 2.5 reyting alırken karadayının 0.7 reyting almasını açıklamıyor buNe bahanesi be!!! Bizde 2006 da filan kotalı internet vardı. Sadece tv de avrupa yakası izlemek için geçerdim tvye şimdi öyle mi? Adsl kaçta tr'ye? o hızla da netten bişey izlenmezdi hem lostu bile bölük pörçük izlediğimi bilirim
Olsun, reytingler düşük yaz etkisiyle 1 hafta daha bekleriz.Ben bugün sanıyodum ya.
Bekleriz bekleriz de bugün olsa daha sevinçli olacaktım.Olsun, reytingler düşük yaz etkisiyle 1 hafta daha bekleriz.
Hiç sorma, böyle yazdığıma bakma dizim gözümde tütüyor.Bekleriz bekleriz de bugün olsa daha sevinçli olacaktım.
3.sezon afişi cıktı mı ?Bende ozledim hatta en durgum bolumumuzu ozledim)
afisde huzun ve ask var saatlerce baksam bikmam)