Karadayı Genel Sohbet

Emre bunlar senin tezgahın gibi geliyor bana @Forumdash 'a AB oyunları. :A Kenan'ı Bergüzar'ı senden başka kim sultan yapsın. :F

Hadi oradan Rusçamız yok diye bizi kandırma? :A
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in yerine başka birini koyucam aklın alıyor mu senin .ss

ben nşye yapayım bunu ben gerçekçi insanım :F kss nin fragmanına bakıp downton abbey demiyorum :F ayrıca ay yapım rusyaya bir fgsn yi satabilmiş aşk-ı memnu nun gidemediği yere karadayı nasıl gitsin:X
Beren'im her yere gitmiştir Dünya turu yapmiştır bi kere :T:

koca şirketi tek başına savunuyon napayım senin alanın :F
Tabi savunacam tv de onlardan başka kim kaliteli dizi yapıyor? Adamlar cıtayı yukselttin yoksa hala pis 7li izleyecektin :F

Edit:sakın p7nin başlama tarihini ıvırını zıvırını anlatma örnek verdim zaar:F

Tabi savunacam tv de onlardan başka kim kaliteli dizi yapıyor? Adamlar cıtayı yukselttin yoksa hala pis 7li izleyecektin :F

Edit:sakın p7nin başlama tarihini ıvırını zıvırını anlatma örnek verdim zaar:F
türkiyede ve yurtdışında verilmeyen ödüllerle kaliteyi görüyoruz:A ab grubuna hiç girmiyorum bile:A

türkiyede ve yurtdışında verilmeyen ödüllerle kaliteyi görüyoruz:A ab grubuna hiç girmiyorum bile:A
Adamlar abd ye dizi senaryo formatı sattı sen hala ifrit oldugun dizilerle koskoca yapıma söv :X

Ödül derken ne? Adamlar emmy'e bile başvurmuş seuol dramalarında her yıl illa dizi sokuyor :X