Mahir çok yakışmış ha kıyafete.kadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimdi tablo total reytingi
neyse diziyi rusyaya satma çaban gözümden kaçmadı
Ekli dosyayı görüntüle 39041
@Reytinger @Çiğdem- @mrt-06 @destere
Mahir çok yakışmış ha kıyafete.kadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimdi tablo total reytingi
bir sülüman değil .ssMahir çok yakışmış ha kıyafete.
Kim yapmişssa güzel yapmiş da, o kadar düşmezdimkadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimdi tablo total reytingi
aaa tanımasak inanıcaz prison break ile bile bağdaştırıldı diziKim yapmişssa güzel yapmiş da, o kadar düşmezdim
Feride de güzel olacakmişta Meryem'in saçını kırpmamişlar Feride saçtan kaybetmişMahir çok yakışmış ha kıyafete.
Share'leri yakın Ben zaten MY'yi sevip beğenen biriyim, sen köreltiyorsun sevgimiEkli dosyayı görüntüle 39038
25 ağustos karadayı 6. my zirvede @Bully @gizem ak @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @Reytinger @-potterhead- @*YıldırıM*
Bence daha uyumlu olmuş. Feride de apayrı.bir sülüman değil .ss
İşte o bağdaştıranlar sen ve senin müritlerin Nerelerle irtibatliğin varsa artıkaaa tanımasak inanıcaz prison break ile bile bağdaştırıldı dizi
shareler yakın ama her saat aynı oranda tv izlenmiyor malesefShare'leri yakın Ben zaten MY'yi sevip beğenen biriyim, sen köreltiyorsun sevgimi
Fena değil gene de.Feride de güzel olacakmişta Meryem'in saçını kırpmamişlar Feride saçtan kaybetmiş
sonuçta ay yapımyapıyor kuzey güneyi orjinalinden tiplere kadar birebir şekilde çalıntılamış şirketİşte o bağdaştıranlar sen ve senin müritlerin Nerelerle irtibatliğin varsa artık
kenan iyilerin dostu kötülerin düşmanı sürekli, bir sülüman performansı zor o yüzdenBence daha uyumlu olmuş. Feride de apayrı.
Burdan anlaşılacağı üzere Mustafa hayatta kalırdı. Keşke Kenan reyiz olaydı.sonuçta ay yapımyapıyor kuzey güneyi orjinalinden tiplere kadar birebir şekilde çalıntılamış şirket
kenan iyilerin dostu kötülerin düşmanı sürekli, bir sülüman performansı zor o yüzden
cok tatlilaranladık herhalde bana dalga gibi geldi
bir de çocuk yapmışlar 😱
Kenan& Berguzar super ya)kadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimdi tablo total reytingi
vışşhhh melunakoncuya bak senBurdan anlaşılacağı üzere Mustafa hayatta kalırdı. Keşke Kenan reyiz olaydı.
Bir fikir sadece. Halit daha yakışmış orası ayrı.vışşhhh melunakoncuya bak sen
Arada 1 reyting var MY PT2 yayınlanmış sanki biraz boşlukta uçmuş gibi geldi bana?Ekli dosyayı görüntüle 39038
25 ağustos karadayı 6. my zirvede @Bully @gizem ak @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @Reytinger @-potterhead- @*YıldırıM*
Çok saçma olmuş bu ne?kadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimdi tablo total reytingi
@Forumdash ın karadayıyı sattırma çabalarıÇok saçma olmuş bu ne?
pt 2 dediğin saatte dünya kupası maçları vardı yani ondan öncesi boşluktu aslındaArada 1 reyting var MY PT2 yayınlanmış sanki biraz boşlukta uçmuş gibi geldi bana?
Emre bunlar senin tezgahın gibi geliyor bana @Forumdash 'a AB oyunları. Kenan'ı Bergüzar'ı senden başka kim sultan yapsın.@Forumdash ın karadayıyı sattırma çabaları
pt 2 dediğin saatte dünya kupası maçları vardı yani ondan öncesi boşluktu aslında