Mahir çok yakışmış ha kıyafete.kadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimditablo total reytingi
neyse diziyi rusyaya satma çaban gözümden kaçmadı
Ekli dosyayı görüntüle 39041
@Reytinger @Çiğdem- @mrt-06 @destere
Mahir çok yakışmış ha kıyafete.kadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimditablo total reytingi
bir sülüman değil .ssMahir çok yakışmış ha kıyafete.![]()
Kim yapmişssa güzel yapmiş da, o kadar düşmezdimkadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimditablo total reytingi
aaa tanımasak inanıcazKim yapmişssa güzel yapmiş da, o kadar düşmezdim![]()
Feride de güzel olacakmişta Meryem'in saçını kırpmamişlarMahir çok yakışmış ha kıyafete.![]()
Share'leri yakınEkli dosyayı görüntüle 39038
25 ağustos karadayı 6.my zirvede
@Bully @gizem ak @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @Reytinger @-potterhead- @*YıldırıM*
Bence daha uyumlu olmuş.bir sülüman değil .ss
İşte o bağdaştıranlar sen ve senin müritlerinaaa tanımasak inanıcazprison break ile bile bağdaştırıldı dizi
![]()
shareler yakın ama her saat aynı oranda tv izlenmiyor malesefShare'leri yakınBen zaten MY'yi sevip beğenen biriyim, sen köreltiyorsun sevgimi
![]()
Fena değil gene de.Feride de güzel olacakmişta Meryem'in saçını kırpmamişlarFeride saçtan kaybetmiş
![]()
sonuçta ay yapımyapıyorİşte o bağdaştıranlar sen ve senin müritlerinNerelerle irtibatliğin varsa artık
![]()
kenan iyilerin dostu kötülerin düşmanı sürekli,Bence daha uyumlu olmuş.Feride de apayrı.
![]()
Burdan anlaşılacağı üzere Mustafa hayatta kalırdı.sonuçta ay yapımyapıyorkuzey güneyi orjinalinden tiplere kadar birebir şekilde çalıntılamış şirket
kenan iyilerin dostu kötülerin düşmanı sürekli,bir sülüman performansı zor o yüzden
![]()
cok tatlilaranladık herhalde bana dalga gibi geldi
![]()
bir de çocuk yapmışlar 😱
Kenan& Berguzar super ya)kadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimditablo total reytingi
vışşhhh melunakoncuya bak senBurdan anlaşılacağı üzere Mustafa hayatta kalırdı.Keşke Kenan reyiz olaydı.
![]()
Bir fikir sadece.vışşhhh melunakoncuya bak sen![]()
Arada 1 reyting var MY PT2 yayınlanmış sanki biraz boşlukta uçmuş gibi geldi bana?Ekli dosyayı görüntüle 39038
25 ağustos karadayı 6.my zirvede
@Bully @gizem ak @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @Reytinger @-potterhead- @*YıldırıM*
Çok saçma olmuş bu ne?kadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimditablo total reytingi
neyse diziyi rusyaya satma çaban gözümden kaçmadı![]()
@Forumdash ın karadayıyı sattırma çabalarıÇok saçma olmuş bu ne?![]()
pt 2 dediğin saatte dünya kupası maçları vardı yani ondan öncesi boşluktu aslındaArada 1 reyting var MY PT2 yayınlanmış sanki biraz boşlukta uçmuş gibi geldi bana?![]()
Emre bunlar senin tezgahın gibi geliyor bana @Forumdash 'a AB oyunları.@Forumdash ın karadayıyı sattırma çabaları
pt 2 dediğin saatte dünya kupası maçları vardı yani ondan öncesi boşluktu aslında![]()