Karadayı Genel Sohbet

10593078_856616781022677_2407249511870162672_n.jpg

bir de dalga geçiyor :F @Forumdash @gizem ak @Çiğdem- @ABAY_06

vay melunlar bari ölenlerden birinin adını versinler:F

çocuk diziye mi katıldı bilmiyorum arada yazılar arapçaydı :F
ben çocukları olacağini sanmıyorum ama fotolar güzel:X Feride abisiniz adını verebilir dicem ama Feride ve Mahir çocukalleri kurarken isimler belli olmuş.

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] aynı oranları alıyor ama MY 10+'lardan 6'lara düştü :A Bide işin bu tarafı var :A
karadayı o oranlara hiç yaklaşamadı :X ayrıca my ninki normaldir,saati değişti karadayı artsın diye:X

My geç başlayıp boşlukta uçmuş gibi sanki. :A
yav he he my 30 share aldığı saati karadayı dünya kupası ile karşılaşmasın diye bıraktı :A

karadayı o oranlara hiç yaklaşamadı :X ayrıca my ninki normaldir,saati değişti karadayı artsın diye:X

yav he he my 30 share aldığı saati karadayı dünya kupası ile karşılaşmasın diye bıraktı :A
@Bully'nin dediği gibi işte :F:F Dünya kupasından sonra yükselir dedin ama bişey olmadı :X Bitmesine kaç bölüm kalmiş?

yarı final ve final maçında böyle işte 3 gün yeterli .ss zaten sürekli öyle kaldı demedim 12 shareye ka düştü dedim ne de olsa my kadın dizisi değil ,maçlar bitince 20 shareye çıktı :A
Valla kadın-erkek dizisi diyerek #KARADAYI'ma taş attıysan #307'deki tabloya bak :F Shareler acık ara yapmişlık değil:A