ne dalgası? kendisi öldü onun mezarliği diyordur
anladık herhalde bana dalga gibi geldine dalgası? kendisi öldü onun mezarliği diyordur
ne dalgası? kendisi öldü onun mezarliği diyordur
bana böyle resimlerle gel çok tatlılaranladık herhalde bana dalga gibi geldi
bir de çocuk yapmışlar 😱
vay melunlar bari ölenlerden birinin adını versinlerbana böyle resimlerle gel çok tatlılar
Zaten sezon finaline hamuru yoğrulmuştu demek mayası da tutmuş
ben çocukları olacağini sanmıyorum ama fotolar güzel Feride abisiniz adını verebilir dicem ama Feride ve Mahir çocukalleri kurarken isimler belli olmuş.vay melunlar bari ölenlerden birinin adını versinler
çocuk diziye mi katıldı bilmiyorum arada yazılar arapçaydı
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] aynı oranları alıyor ama MY 10+'lardan 6'lara düştü Bide işin bu tarafı varEkli dosyayı görüntüle 39038
25 ağustos karadayı 6. my zirvede @Bully @gizem ak @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @Reytinger @-potterhead- @*YıldırıM*
karadayı o oranlara hiç yaklaşamadı ayrıca my ninki normaldir,saati değişti karadayı artsın diye[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] aynı oranları alıyor ama MY 10+'lardan 6'lara düştü Bide işin bu tarafı var
yav he he my 30 share aldığı saati karadayı dünya kupası ile karşılaşmasın diye bıraktıMy geç başlayıp boşlukta uçmuş gibi sanki.
@Bully'nin dediği gibi işte Dünya kupasından sonra yükselir dedin ama bişey olmadı Bitmesine kaç bölüm kalmiş?karadayı o oranlara hiç yaklaşamadı ayrıca my ninki normaldir,saati değişti karadayı artsın diye
yav he he my 30 share aldığı saati karadayı dünya kupası ile karşılaşmasın diye bıraktı
yükseldi zaten 12 share e kadar düşmüştü şimdi 20 alıyor , en son sülüman hastalanmış 120-121. bölümdeler bizdeki@Bully'nin dediği gibi işte Dünya kupasından sonra yükselir dedin ama bişey olmadı Bitmesine kaç bölüm kalmiş?
Hadi bee 12'lere düşmedi Bilmesekyükseldi zaten 12 share e kadar düşmüştü şimdi 20 alıyor , en son sülüman hastalanmış 120-121. bölümdeler bizdeki
benden iyi mi bilicen my reytinglerini .ssHadi bee 12'lere düşmedi Bilmesek
15-16'larda dolaştilar [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mla birlikte
Göster 12'li shareleri en az bir hafta 12'lerde dolaşan reyting listesini gösterbenden iyi mi bilicen my reytinglerini .ss
En az bir haftalık dedim tek gün demedim12 temmuz - arjantin-hollanda yarı final maçı
Ekli dosyayı görüntüle 39039
yarı final ve final maçında böyle işte 3 gün yeterli .ss zaten sürekli öyle kaldı demedim 12 shareye ka düştü dedim ne de olsa my kadın dizisi değil ,maçlar bitince 20 shareye çıktıEn az bir haftalık dedim tek gün demedim
Valla kadın-erkek dizisi diyerek #KARADAYI'ma taş attıysan #307'deki tabloya bak Shareler acık ara yapmişlık değilyarı final ve final maçında böyle işte 3 gün yeterli .ss zaten sürekli öyle kaldı demedim 12 shareye ka düştü dedim ne de olsa my kadın dizisi değil ,maçlar bitince 20 shareye çıktı
kadın-erkek dengesi ile total reytingin bağlantısı ne şimdi tablo total reytingiValla kadın-erkek dizisi diyerek #KARADAYI'ma taş attıysan #307'deki tabloya bak Shareler acık ara yapmişlık değil