Yok artık.Ben her zaman ki gibi yeriyordum seni görünce şaşırmadım zaten.Yok lo hiç Kenan lafını bile görmedim dememkki hissettim
Yok artık.Ben her zaman ki gibi yeriyordum seni görünce şaşırmadım zaten.Yok lo hiç Kenan lafını bile görmedim dememkki hissettim
De getYok artık.Ben her zaman ki gibi yeriyordum seni görünce şaşırmadım zaten.
De get
Sen kocaman aile'yimi izliyon Fox'umun dizileri şahane oluyorTamam tamam. Zaten böyle bir dizinin yorum konusu o malum şahıs ile dolamaz.
Sen kocaman aile'yimi izliyon Fox'umun dizileri şahane oluyor
Yok izlemiyorum ama göz atmışılığım var azıcıkAynen izlediğim 2 dizi var biri bu. Fox'um yaa. İzliyor musun sen.
Yok izlemiyorum ama göz atmışılığım var azıcık
İyi gidiyor ama yeni sezonda işi kolay değilGüzel dizi özellikle Dram yönünü çok seviyorum. Aşklar falan saçma sapan ama o annenin dramı müthiş. Ayşenil şamlıoğlu'da efsane zaten.
😱 Sesine laf söylüyor. Ondaki ses kimsede yok.
İyi gidiyor ama yeni sezonda işi kolay değil
😱 Sesine laf söylüyor. Ondaki ses kimsede yok.
3-4 civarı dolanır senaryo bozmaz iyi giderseİlk haftayı güzel atlattı ama bölümde sıkıcıydı biraz zaten. Bence 5'in altına düşmez böyle giderse.
Tek bir şey söylüyorum Kiraz Mevsimi'ndeki Özge Gürel bile bir melodi parçası kalır onun sesinin yanında.
3-4 civarı dolanır senaryo bozmaz iyi giderse
A.k toparlanır gibime geliyor bilemiyecem 5 yüksek geldiVadi'den etkileneceği yok bence. Fox'un dizileri öyle düşüş yaşayan diziler olmuyor genelde. yani seyirci sadık kalıyor ahım şahım değil-şiklik olmazsa. O nedenle ben hala 5 diyorum. En büyük rakip Aramızda Kalsın'dı ama oda fos bu sezon.
A.k toparlanır gibime geliyor bilemiyecem 5 yüksek geldi
Kıskançsın işte.İlk haftayı güzel atlattı ama bölümde sıkıcıydı biraz zaten. Bence 5'in altına düşmez böyle giderse.
Tek bir şey söylüyorum Kiraz Mevsimi'ndeki Özge Gürel bile bir melodi parçası kalır onun sesinin yanında.
Kıskançsın işte.
Kocamın Ailesi izlenmez mi yaw biz Halukla yeterizOff tek başıma izliyorum resmen. @halukeroğlufox @Ice_Cool_23 Arada uğrayın.
@ozgur2113 @Billy Kane siz izliyormusunuz.
@sokak sanati yalnız değilsin yanındayızKocamın Ailesi izlenmez mi yaw biz Halukla yeteriz
Ben tv izlereken tüm sosyal ağlarla iletişimi kesiyorum ama atarım tabiKonuya yorum bekliyorum artık. Ben netten bir sonraki gün izliyorum o nedenle gece yorum işi sana batuhan'a ve Haluk'a kalıyor.
Ben tv izlereken tüm sosyal ağlarla iletişimi kesiyorum ama atarım tabi