Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizinin 1. bölümünden;

AZajdX.png

4Y4NvQ.png

Ödüllü soru burası neresi ? İzmir'de geçiyor diye merak ettim izledim resmen sahtekarlık yapıyorlar gitmişler İstanbul'da l&mnin Erdal bakkalının önünde çekmişler. Çekecekseniz adam gibi İzmir'de geçtiği yerde çekin şu diziyi milleti kandırmayın.

Dizinin 1. bölümünden;

AZajdX.png

4Y4NvQ.png

Ödüllü soru burası neresi ? İzmir'de geçiyor diye merak ettim izledim resmen sahtekarlık yapıyorlar gitmişler İstanbul'da l&mnin Erdal bakkalının önünde çekmişler. Çekecekseniz adam gibi İzmir'de geçtiği yerde çekin şu diziyi milleti kandırmayın.
dün ekşi sözlükte okumuştum::)

Şimdi çok mu dolu Güzel Köylü o hafta 8 aldı maç zaten önemsiz dostluk maçı o da 5 aldı başka rakip yoktu. Maç yerine GGS olsa 1, 2 reyting daha az alacaktı zaten. :D
maç,güzel köylü,kpa en aızndan rakip sayısı 1 den 3 e çıktı :F
ayrıca ben gültepe için öbgz ye bakarak konuştum :F

maç,güzel köylü,kpa en aızndan rakip sayısı 1 den 3 e çıktı :F
ayrıca ben gültepe için öbgz ye bakarak konuştum :F
Ben şahsen bu diziden @yakup09 'un dediği gibi AB'de 5 reyting bekliyordum en az. Maç AB'de 8 reytinge yakın almış belki o etkilemiş olabilir ama belki sorun dizidedir. Neyse ben birazdan izliycem. :D Evde beğenilmedi lakin. :D

Ben şahsen bu diziden @yakup09 'un dediği gibi AB'de 5 reyting bekliyordum en az. Maç AB'de 8 reytinge yakın almış belki o etkilemiş olabilir ama belki sorun dizidedir. Neyse ben birazdan izliycem. :D Evde beğenilmedi lakin. :D
öbgz büyük ölçüde kadın izleyiciye hitap ediyidi maç ek etkilememiştir:A

Bu dizi daha çok AB'de yükselir, Total ve ABC1'de pek iş yapmaz bence. :)

Diziyi sonunda bitirdim sıra konuşmada.:F

Öncelik müziklerin bence. Dizinin bazı müzikleri çok iyi ama bazıları çok ağır. Yani baya ağır birde çok fazla kullanılmışlar. Biraz diyolog izleyelim dediğim sahne baya fazlaydı o yönünü sevmedim.
2.si ise bir tene müziğide Öyle Bir Geçer Zaman ki'dekine benziyordu onada değineyim.

3.sü senaryonun seyfi, fevzi ve suna üzerinden ağır ağır gitmesi hiç beğenilmedi ben tarafından. Çünkü Mete Horozoğlu'nu 1-2 kez, Ayça Bingöl'ü 3-4 kez İlker Kızmaz'ı 2-3 kez gösterdiler. Başrol resmen Ekin Koçtu.
Az önce Mete'nin dizideki adının Eşref olduğunu öğrendim o derece.:F

Dizi güzelmiydi ilk bölüm için evet iyiydi ama daha iyi olabilir miydi kesinlikle dev bir iş çıkardı çünkü konu çok geniş.

Oyuncular konuşulmaya bile gerek duyulmayacak kadar iyi bence. Sırıtan tek bir oyuncu bile görmedim ben dizide.

Yönetmeni bazı noktalarda çok fena hissettim ve gerçekten yine çok başarılıydı Zeynep Günay Tan.

Yani herşey iyi ama senaryo ve karakter kullanımını ben biraz yetersiz buldum eksikti. Bu arada diziye devamlı karakter doldurulmasıda gözden kaçmadı. Hepsinin ayrı hikayesi varken bağlantının bu denli az olması iyi değildi.

Benim Adım Gültepe Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenler İçin BU AKŞAM 22.45 DE KANAL D EKRANLARINDA ! :)

10653597_783878858301229_7241577060264356013_n.jpg