Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhteşem yüzyıl mesela ne anlatıyor, ismi konusunu veriyor, ezel mesela ne anlatıyor ismi konusunu veriyor geçmişindeki kalan bir adamın hikayesi oc alma hikayesi... Bunun gibi dizinin bir konusu olur bir önermesi vadi olur yani teması olur burda boyle bir şey yok

Muhteşem yüzyıl mesela ne anlatıyor, ismi konusunu veriyor, ezel mesela ne anlatıyor ismi konusunu veriyor geçmişindeki kalan bir adamın hikayesi oc alma hikayesi... Bunun gibi dizinin bir konusu olur bir önermesi vadi olur yani teması olur burda boyle bir şey yok
bence teması karagüle benziyi işte ezik kadınların hayat mücadelesi,bol bağırış çığırış-tartışma,nikahsız birliktelik falan filan :)

bence teması karagüle benziyi işte ezik kadınların hayat mücadelesi,bol bağırış çığırış-tartışma,nikahsız birliktelik falan filan :)
Karagulun konusu var yahuu kocaainindan sonra zor duruma düşüp kadinin karagul satarak mücadele etmesi topraklarına sahip çıkip kendisine yapailan haksızlığı tersine çevirme

Mesela kara para aşk konusu isminde saklı, karadayi sucsuZ yere hapse gireren babasını kurtarip adaleti sağlama hikâyesi

Burada ne var herkes kendi dünyasında

Karagulun konusu var yahuu kocaainindan sonra zor duruma düşüp kadinin karagul satarak mücadele etmesi topraklarına sahip çıkip kendisine yapailan haksızlığı tersine çevirme

Mesela kara para aşk konusu isminde saklı, karadayi sucsuZ yere hapse gireren babasını kurtarip adaleti sağlama hikâyesi

Burada ne var herkes kendi dünyasında
ilk bölümden konusunu ele vermek zorunda mı :X ilk bölüm tanıtım bölümüdür tanıtımı da gayet iyi yaptılar karakterleri çok iyi tanıdık

yaprak dökümü de böyleydi ilk bölümler herkes el ele kol kola,mutlu falan:X

@destere ve emre beğenmiş kötü olur mu hic)) en son ikisi kurt seidi beğendi dizi o kadar masrafa rağmen çakıldı))) düşün artik)))
reytingle kalite ölçmeyi bıraktım panpa ben :X kss aman aman bir dizi olmasa da ay yapımın en iyi işi şu an

ilk bölümden konusunu ele vermek zorunda mı :X ilk bölüm tanıtım bölümüdür tanıtımı da gayet iyi yaptılar karakterleri çok iyi tanıdık

reytingle kalite ölçmeyi bıraktım panpa ben :X kss aman aman bir dizi olmasa da ay yapımın en iyi işi şu an
Ama yaprak dökümünü ilk bölümleri düşük reyting aldı az kalsın kaldırılıyordu ki yaprak dokunun konusu isminde saklı ne zaman yapraklar hisirdadi dizinin reytingi arttı

Ama yaprak dökümünü ilk bölümleri düşük reyting aldı az kalsın kaldırılıyordu ki yaprak dokunun konusu isminde saklı ne zaman yapraklar hisirdadi dizinin reytingi arttı
bu dizi de öyle olacak gibi :X ilk bölümler bu ka çok karakterle ana konu ortaya çıkmaz
yaprak dökümü ilk bölümler 8 falan aliyidi sezon sonuna doğru 12 ye fırlamıştı sonraki sezon zaten 15+ almaya başladı

Son 6 aydır iyi senaryo + iyi oyuncukuk kesin tutuyor

bu dizi de öyle olacak gibi :X ilk bölümler bu ka çok karakterle ana konu ortaya çıkmaz
yaprak dökümü ilk bölümler 8 falan aliyidi sezon sonuna doğru 12 ye fırlamıştı sonraki sezon zaten 15+ almaya başladı
Halil Ergun kendi dedi dizi kalkacaktı diye o zaman karşında starda kara gümrük dizisi vardı ondan yuksek reyting alıyordu ama total olduğu için reklam alamadı o dizi yayından kalktı yaprak dökümünün konusu açıldı reyting patladi

Bugün izleyemedim,yarın izleyeceğim.Çok iddialı bir fragmanı vardı,umarım beklentilerin altında kalmamıştır.

Feride'nin kardeşi Melih'te bu dizide @sürgünüm @Yakamoz-Asi @ozgur2113 :A
Evet saçlar gidince karizma olmuş. :D

22 gibi evde olucam, tekrarına yetişirim artık :(

ilk bölüm dizi çok çok iyi çıksa bile iyi reytingler alamaz. Kpa özetsiz gidicek heralde, gk 8 reytinglik bi kitle üstüne bir de maç var. :( ilk bölüm için total 4-5 ab 6 ve üzeri alsa iyi bence. :) zaten sevilirse diğer haftalarda kim olursa olsun yükselir. :)

@ozgur2113 dizi tutarsa ayça sayesindedir lakin tutmaz ise bilki sorumlusu ekin ve gülfem hatun :F
Ekin fanları görmesin foruma üye olup isyan çıkartırlar. :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,270
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak