dün ekşi sözlükte okumuştum:Dizinin 1. bölümünden;
![]()
![]()
Ödüllü soru burası neresi ? İzmir'de geçiyor diye merak ettim izledim resmen sahtekarlık yapıyorlar gitmişler İstanbul'da l&mnin Erdal bakkalının önünde çekmişler. Çekecekseniz adam gibi İzmir'de geçtiği yerde çekin şu diziyi milleti kandırmayın.
Yılanların Öcü 3.49 ile başladı kötü dedin Gültepe 3.00 ile başladı ortlama fena değil dedin?
yılanların öcü başladığında bir güzel köylü varidiYılanların Öcü 3.49 ile başladı kötü dedin Gültepe 3.00 ile başladı ortlama fena değil dedin?![]()
Şimdi çok mu dolu Güzel Köylü o hafta 8 aldı maç zaten önemsiz dostluk maçı o da 5 aldı başka rakip yoktu. Maç yerine GGS olsa 1, 2 reyting daha az alacaktı zaten.yılanların öcü başladığında bir güzel köylü varidibomboş ekran
![]()
maç,güzel köylü,kpa en aızndan rakip sayısı 1 den 3 e çıktıŞimdi çok mu dolu Güzel Köylü o hafta 8 aldı maç zaten önemsiz dostluk maçı o da 5 aldı başka rakip yoktu. Maç yerine GGS olsa 1, 2 reyting daha az alacaktı zaten.![]()
Ben şahsen bu diziden @yakup09 'un dediği gibi AB'de 5 reyting bekliyordum en az. Maç AB'de 8 reytinge yakın almış belki o etkilemiş olabilir ama belki sorun dizidedir. Neyse ben birazdan izliycem.maç,güzel köylü,kpa en aızndan rakip sayısı 1 den 3 e çıktı![]()
ayrıca ben gültepe için öbgz ye bakarak konuştum![]()
öbgz büyük ölçüde kadın izleyiciye hitap ediyidi maç ek etkilememiştirBen şahsen bu diziden @yakup09 'un dediği gibi AB'de 5 reyting bekliyordum en az. Maç AB'de 8 reytinge yakın almış belki o etkilemiş olabilir ama belki sorun dizidedir. Neyse ben birazdan izliycem.Evde beğenilmedi lakin.
![]()
Dün Total ve AB 4. oldu ABC1 de 3. olduBu dizi daha çok AB'de yükselir, Total ve ABC1'de pek iş yapmaz bence.![]()
Biliyorum ama hep öyle gidecek değil ya.Dün Total ve AB 4. oldu ABC1 de 3. oldu![]()
İnşallah iyi sonuçlar alır. Merakla bekliyorum alacağı reytingleri.Benim Adım Gültepe Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenler İçin BU AKŞAM 22.45 DE KANAL D EKRANLARINDA !
Ekli dosyayı görüntüle 39208
İnternetten ilk bölümü 162 bin orana ulaştıİnşallah iyi sonuçlar alır. Merakla bekliyorum alacağı reytingleri.![]()
İnterneti salla önemli olan reytingler.İnternetten ilk bölümü 162 bin orana ulaştı![]()
Olsun kaçıranlar ordan izlemiş haftaya yükseleceğiz inşİnterneti salla önemli olan reytingler.![]()
İnşallah.Olsun kaçıranlar ordan izlemiş haftaya yükseleceğiz inş![]()
Ben dizi tutmaz inş dediydim birde tutmazsa çok büyük üzülürüm kendimi suçu hissederimİnşallah.![]()