- Reaksiyon puanı
- 64,841
- Puanı
- 1,060
He melunluğun tuttuyduBen dizi tutmaz inş dediydim birde tutmazsa çok büyük üzülürüm kendimi suçu hissederim![]()
Ben de Poyraz Karayel'e beddua ederim ödeşiriz.
He melunluğun tuttuyduBen dizi tutmaz inş dediydim birde tutmazsa çok büyük üzülürüm kendimi suçu hissederim![]()
Oldu BAG dan olduk birde ondan mı olacağızHe melunluğun tuttuydu
Ben de Poyraz Karayel'e beddua ederim ödeşiriz.![]()
O diziyi konuşmanın yeri burası değil ama büyük ihtimal pt-2'de olacak o dizi. İnşallah tutar.Oldu BAG dan olduk birde ondan mı olacağız
POYRAZIM rekorlar kıracak![]()
Tutar tutarO diziyi konuşmanın yeri burası değil ama büyük ihtimal pt-2'de olacak o dizi. İnşallah tutar.![]()
ayça, mete karşısında pek bi gölgede kalır gibiŞimdi tamamını netten izledim, gençlerin hikayesi cidden iyi olmuş özellikle Ekin cidden iyi oyuncu laf söyleme sakın dizi onun sayesinde yükselecek.![]()
herkes aynı durumu şikayet etmiş, aşırı karakter tanımına girildi ve geçişlerde tam bağlantı kurulmadı.. bunun harici çok sağlam bi iş.Diziyi sonunda bitirdim sıra konuşmada.
Öncelik müziklerin bence. Dizinin bazı müzikleri çok iyi ama bazıları çok ağır. Yani baya ağır birde çok fazla kullanılmışlar. Biraz diyolog izleyelim dediğim sahne baya fazlaydı o yönünü sevmedim.
2.si ise bir tene müziğide Öyle Bir Geçer Zaman ki'dekine benziyordu onada değineyim.
3.sü senaryonun seyfi, fevzi ve suna üzerinden ağır ağır gitmesi hiç beğenilmedi ben tarafından. Çünkü Mete Horozoğlu'nu 1-2 kez, Ayça Bingöl'ü 3-4 kez İlker Kızmaz'ı 2-3 kez gösterdiler. Başrol resmen Ekin Koçtu.
Az önce Mete'nin dizideki adının Eşref olduğunu öğrendim o derece.
Dizi güzelmiydi ilk bölüm için evet iyiydi ama daha iyi olabilir miydi kesinlikle dev bir iş çıkardı çünkü konu çok geniş.
Oyuncular konuşulmaya bile gerek duyulmayacak kadar iyi bence. Sırıtan tek bir oyuncu bile görmedim ben dizide.
Yönetmeni bazı noktalarda çok fena hissettim ve gerçekten yine çok başarılıydı Zeynep Günay Tan.
Yani herşey iyi ama senaryo ve karakter kullanımını ben biraz yetersiz buldum eksikti. Bu arada diziye devamlı karakter doldurulmasıda gözden kaçmadı. Hepsinin ayrı hikayesi varken bağlantının bu denli az olması iyi değildi.
öbgzk 27 reyting aldığına göre 7 den 70'e kız ve erkeğe hitab eden bi işti.öbgz büyük ölçüde kadın izleyiciye hitap ediyidi maç ek etkilememiştir![]()
ben demiyorum araştırmalar diyorayça, mete karşısında pek bi gölgede kalır gibi
herkes aynı durumu şikayet etmiş, aşırı karakter tanımına girildi ve geçişlerde tam bağlantı kurulmadı.. bunun harici çok sağlam bi iş.
öbgzk 27 reyting aldığına göre 7 den 70'e kız ve erkeğe hitab eden bi işti.![]()
27 reytinglik bi kadın kitlesi olamaz. bi dizi 27 alıyorsa erkeklerinde çoğu izlemiş demek oluyor.ben demiyorum araştırmalar diyor![]()
my nin konumuzla alakası yok27 reytinglik bi kadın kitlesi olamaz. bi dizi 27 alıyorsa erkeklerinde çoğu izlemiş demek oluyor.17 reytinglik bire bir kadın kitlesi olan my ile karıştırdın heralde.
![]()
öğrenilcek bi durum yok.my nin konumuzla alakası yok
ayrıca bnm görüşüm de değil bu dediğim gibi şekil a oku da öğren
https://fav10.net/forum/threads/türkiyenin-yıldızları-açıklandı.176820/
ben 27 lik bölüm mü dedimöğrenilcek bi durum yok.konunun açılması öbgzk'nin son sezonuna denk geliyor, ben burda 27 reytinglik bi kitlenin sadece kadın olamayacağını söylüyorum.
alaka ?
ama ben 27 reytingi vurguluyorum sohbetin başından beri, yani 3. sezondan girmek isteyipte hedefi tutturamayan sen oldunben 27 lik bölüm mü dedim
my 3.sezonunda bile kadın-erkek dengesi en iyi diziymiş yani boş yere attın tutmadı![]()
ilk sezonlar da öyleydiama ben 27 reytingi vurguluyorum sohbetin başından beri, yani 3. sezondan girmek isteyipte hedefi tutturamayan sen oldun![]()
ayça, mete karşısında pek bi gölgede kalır gibi
herkes aynı durumu şikayet etmiş, aşırı karakter tanımına girildi ve geçişlerde tam bağlantı kurulmadı.. bunun harici çok sağlam bi iş.
öbgzk 27 reyting aldığına göre 7 den 70'e kız ve erkeğe hitab eden bi işti.![]()
hem öyleydi hem buluruzilk sezonlar da öyleydionun da araştırmasını buluruz merak etme
![]()
bende 2. bölümde açılacağını düşünüyorum, belki 3..Kesinlikle bağlantı yok ve çok kopuk yani ortadan başlayan bir insan bağlanamaz diziye. Yani ilk haftadan bu kadar tanıtılmaya çalışmasaydı karakterler hikayelerinin olduğu bu kadar göze batırılmayıp 2-3 karakter üzerinde yoğunlaştırılsaydı daha güzel sonuçlar alırdı.
Ama 2. bölümden umutluyum.Bir patlama bekliyorum.
Ayrıca Ekin döktürmüş. Çok başarılıydı.
Ayça biraz sönük mü kalmış ne. Yani bana pek olay bir karaktermiş gibi gelmedi.![]()
görünen köy kılavuz istemez panpahem öyleydi hem buluruziyiymiş.
bende 2. bölümde açılacağını düşünüyorum, belki 3..![]()
kılavuz değil zaten kanıt istiyoruz panpagörünen köy kılavuz istemez panpa![]()
kanıt sunduk panpakılavuz değil zaten kanıt istiyoruz panpa![]()