Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yılanların Öcü ve Benim Adım Gültepe ikisini de takip edeceğim. :) Birini netten olacak ama takip edeceğim. :)

Gültepe neysede Yılanlar'ın öcü çok kötüydü yaa neyini sevdim onun.:(

İlk bölüm çok iyiydi. 2. bölüm daha da süper olacak gibi.Fragman müthiş.. :Z

Sırf oyuncu kadrosu için bu dizinin tutmasını çok istiyorum ki 2. fragmanla muradıma ereceğim galiba.:Z
Ekin, Miray, Ayça, Mete, Selen, Tolga hepsi süperler. Bunlar heba olmamalı. Yani ilker bile oynayabiliyor artık. Onu bile seveceğim galiba bu diziyle.:D

Sırf oyuncu kadrosu için bu dizinin tutmasını çok istiyorum ki 2. fragmanla muradıma ereceğim galiba.:Z
Ekin, Miray, Ayça, Mete, Selen, Tolga hepsi süperler. Bunlar heba olmamalı. Yani ilker bile oynayabiliyor artık. Onu bile seveceğim galiba bu diziyle.:D
İlk bölüm ortalamaydı ama 2.bölüm açılıyor dizi iyice bak göreceksin. :)

Ben 2 . bölümde büyük bir artış bekliyorum.Bu yaz da bir çok dizilerin 2. bölümde çok büyük artış yaşadığını gördük. :X Bence Gültepe A/B'de 6+ alacak bu bölüm. :Z

ben izlemiyorum diziyi :A

Sabahtan beri durmadan konuşuyorsun aklımda kalmışsın o nedenle.:D izlemediğini tahmin ediyordum zaten.:D

Ben 2 . bölümde büyük bir artış bekliyorum.Bu yaz da bir çok dizilerin 2. bölümde çok büyük artış yaşadığını gördük. :X Bence Gültepe A/B'de 6+ alacak bu bölüm. :Z

İnşallah +9 olur yda geçen hafta reytinginin üstüne +6 olur.:Z

Gece tekrarı izlerken görmüştüm fragmanı. Çok güzel olmuş. Seyfi bu bölüm de döktürüyor. :Z Bu arada ilk bölüm bize aşklarını gösteremeyen Gülümser ve Halil'inkonuşmaları çok iyi olmuş, çok beğendim fragmanı. :)