Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sana göre kalmamış olabilir ama o rakamlar hala %80'in hafızasında mıh gibi taze :F

öncesinde ondan daha kötü giden bi film olunca.. :) bakalım güllerin savaşından sonra ne yapacak ? eğer o zaman da 2.5 ve üstü almazsa kötüye işaret gibi..
aklındaysa karşılaştırma yapmayalım o zaman :) mahsunun dizisine 3.sezonda geçilen öbgz ile ; ay yapımın 2 dizisine ne 2.sezon ne 4.sezon geçilmeyen my :A

sana göre kalmamış olabilir ama o rakamlar hala %80'in hafızasında mıh gibi taze :F

öncesinde ondan daha kötü giden bi film olunca.. :) bakalım güllerin savaşından sonra ne yapacak ? eğer o zaman da 2.5 ve üstü almazsa kötüye işaret gibi..
Yakup'um açık konuşayım ben bu diziye ısınamadım fazla umudum yok şahsen. :(

Ben "Bana Artık Hicran De"yi bekliyorum esas. :Z

Yakup'um açık konuşayım ben bu diziye ısınamadım fazla umudum yok şahsen. :(

Ben "Bana Artık Hicran De"yi bekliyorum esas. :Z
niye öyle diyon :( günay tan en soğuk senaryoyu bile sıcacık yapar. ki bu öykü açıldıkça ısınacaksın. tabii sen bilirsin yine de. :)

hicran bomba gibi gelip, öyle de listelere girecek :Z

Dizinin tekrar reytinglerine aldanmayın. Sonuçta bu dram dizisi tekrarından fazla reyting beklemeyin. Karadayı, Kara Para Aşk ne alıyorsa bu da onu alabilir. :)

pzt arka s yi salı öbgzk yi çarş my yi perş fgsn geçemiyordu ? :A eminmisin ?:A
salı,çarşamba,perşembe hariç liderdi :A konusunu araştırığ açmıştım :A

aynısını merhamet de yaşadı ab de 4 gün lider olabiliyordu karadayı ile 0.04 fark kalmıştı onu da geçerdi ama ekranın en büyük dizisi my karşısında yok oldu gitti:A

niye öyle diyon :( günay tan en soğuk senaryoyu bile sıcacık yapar. ki bu öykü açıldıkça ısınacaksın. tabii sen bilirsin yine de. :)

hicran bomba gibi gelip, öyle de listelere girecek :Z
Yönetmende bir kusur yok zaten sıkıcıydı ilk bölüm beni sürüklemedi pek. 🙂

hem öyleydi hem buluruz :F iyiymiş. :)

bende 2. bölümde açılacağını düşünüyorum, belki 3.. :)

Olabilir ama yükseliş yakalar yani konusu müsait buna ama ben Güllerin Savaşı gibi olmasından korkuyorum. Herkese bir hikaye yazmış senarist ve hiç güzel olmamış umarım öyle olmaz.:(