muhabbet 27 reyting yani 1. sezonla başladı amakanıt sunduk panpa1.sezon hariç durum böyle öbgz de
![]()
muhabbet 27 reyting yani 1. sezonla başladı amakanıt sunduk panpa1.sezon hariç durum böyle öbgz de
![]()
1 kere gördüğü 27 reytingi sezon ortalaması yapma istersenmuhabbet 27 reyting yani 1. sezonla başladı ama![]()
%98'in göremediği bi oran olunca1 kere gördüğü 27 reytingi sezon ortalaması yapma istersen![]()
sonunda biü ye geçildikten sonra pek önemi kalmadı%98'in göremediği bi oran olunca![]()
sana göre kalmamış olabilir ama o rakamlar hala %80'in hafızasında mıh gibi tazesonunda biü ye geçildikten sonra pek önemi kalmadı![]()
öncesinde ondan daha kötü giden bi film olunca..Dizinin ikinci tekrarı vasat gitmiş.![]()
aklındaysa karşılaştırma yapmayalım o zamansana göre kalmamış olabilir ama o rakamlar hala %80'in hafızasında mıh gibi taze
öncesinde ondan daha kötü giden bi film olunca..bakalım güllerin savaşından sonra ne yapacak ? eğer o zaman da 2.5 ve üstü almazsa kötüye işaret gibi..
Yakup'um açık konuşayım ben bu diziye ısınamadım fazla umudum yok şahsen.sana göre kalmamış olabilir ama o rakamlar hala %80'in hafızasında mıh gibi taze
öncesinde ondan daha kötü giden bi film olunca..bakalım güllerin savaşından sonra ne yapacak ? eğer o zaman da 2.5 ve üstü almazsa kötüye işaret gibi..
ay yapımın 2 dizisi de vasat olduğu için rakipten saymamalı.aklındaysa karşılaştırma yapmayalım o zamanmahsunun dizisine 3.sezonda geçilen öbgz ile ; ay yapımın 2 dizisine ne 2.sezon ne 4.sezon geçilmeyen my
![]()
ne alakası var kuzey ilk başladığı zmaanki reytingleriyle diğer 4 gün lider olabiliyorduay yapımın 2 dizisi de vasat olduğu için rakipten saymamalı.![]()
niye öyle diyonYakup'um açık konuşayım ben bu diziye ısınamadım fazla umudum yok şahsen.
Ben "Bana Artık Hicran De"yi bekliyorum esas.![]()
pzt arka s yi salı öbgzk yi çarş my yi perş fgsn geçemiyordu ?ne alakası var kuzey ilk başladığı zmaanki reytingleriyle diğer 4 gün lider olabiliyordu![]()
salı,çarşamba,perşembe hariç liderdipzt arka s yi salı öbgzk yi çarş my yi perş fgsn geçemiyordu ?eminmisin ?
![]()
Yönetmende bir kusur yok zaten sıkıcıydı ilk bölüm beni sürüklemedi pek. 🙂niye öyle diyongünay tan en soğuk senaryoyu bile sıcacık yapar. ki bu öykü açıldıkça ısınacaksın. tabii sen bilirsin yine de.
hicran bomba gibi gelip, öyle de listelere girecek![]()
hem öyleydi hem buluruziyiymiş.
bende 2. bölümde açılacağını düşünüyorum, belki 3..![]()
Ben izledim az evvel çok güzel olmuş.![]()