Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tek ben değil bu kadar reklama rağmen halk ta anlamamis) reytingin 3u boylamis))) tekrarı da pek parlak gitmemiş. Dun değim gibi tüm diziler birbirine yakin reyting alır bu dizi reklami yapildigi gibi o kadar parlak degil
Kiraz Mevsimi de 2 ile başlamıştı. O zaman da tutmaz demiştin ama ne hikmetse sonra tutunca savundun diziyi. :D

Kiraz Mevsimi de 2 ile başlamıştı. O zaman da tutmaz demiştin ama ne hikmetse sonra tutunca savundun diziyi. :D
Yorumlarını oku da sonra konuş kiraz mevsiminin sayfasında ikinci bolum sonrası daha reytingler açıklanmadan( reytinge gore konuştuğumu soylediginiz için mecbur artik erkenden yorum yapıyorum))) )reytingleri yukselecegini söyledim . 3. bölümde de bu dizi yazın en iyi dizisi dedim. sonra reytingi CIF rakamlara yaklaştı. İki yıl önce karadayi için de benzer oldu 4 bölümde fikrimi değiştirdik övmeye başladım

Ha ikinci bölümü iyi olursa bu dizi içinde fikrimi değiştiririm . sabit fikirli biri değilim. Gördüğümu yazarım . kanal farketmez benim için bak adımı atvci cikardiniz ama fox dizisini ovuyorum .ben güzel benim olmasa da güzele güzel derim)))))

Son düzenleme:
Tek ben değil bu kadar reklama rağmen halk ta anlamamis) reytingin 3u boylamis))) tekrarı da pek parlak gitmemiş. Dun değim gibi tüm diziler birbirine yakin reyting alır bu dizi reklami yapildigi gibi o kadar parlak degil
kpa da 5 ten 3e düşmüş sezon açılsın artar dizi:X

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre