Tek ben değil bu kadar reklama rağmen halk ta anlamamis) reytingin 3u boylamis))) tekrarı da pek parlak gitmemiş. Dun değim gibi tüm diziler birbirine yakin reyting alır bu dizi reklami yapildigi gibi o kadar parlak degil
Kiraz Mevsimi de 2 ile başlamıştı. O zaman da tutmaz demiştin ama ne hikmetse sonra tutunca savundun diziyi.Tek ben değil bu kadar reklama rağmen halk ta anlamamis) reytingin 3u boylamis))) tekrarı da pek parlak gitmemiş. Dun değim gibi tüm diziler birbirine yakin reyting alır bu dizi reklami yapildigi gibi o kadar parlak degil
Yorumlarını oku da sonra konuş kiraz mevsiminin sayfasında ikinci bolum sonrası daha reytingler açıklanmadan( reytinge gore konuştuğumu soylediginiz için mecbur artik erkenden yorum yapıyorum))) )reytingleri yukselecegini söyledim . 3. bölümde de bu dizi yazın en iyi dizisi dedim. sonra reytingi CIF rakamlara yaklaştı. İki yıl önce karadayi için de benzer oldu 4 bölümde fikrimi değiştirdik övmeye başladımKiraz Mevsimi de 2 ile başlamıştı. O zaman da tutmaz demiştin ama ne hikmetse sonra tutunca savundun diziyi.![]()
kpa da 5 ten 3e düşmüş sezon açılsın artar diziTek ben değil bu kadar reklama rağmen halk ta anlamamis) reytingin 3u boylamis))) tekrarı da pek parlak gitmemiş. Dun değim gibi tüm diziler birbirine yakin reyting alır bu dizi reklami yapildigi gibi o kadar parlak degil
Ben zaten ilk dakikalarda ne dedim dizi parlak değil diğer dizilerle yarışır kimse açık ara fark atamaz diye. Bu reytingler yükselir 5i rahat bulur ama hep sallantıda giderkpa da 5 ten 3e düşmüş sezon açılsın artar dizi![]()
bekleyip görelim panpaBen zaten ilk dakikalarda ne dedim dizi parlak değil diğer dizilerle yarışır kimse açık ara fark atamaz diye. Bu reytingler yükselir 5i rahat bulur ama hep sallantıda gider
Yalnız bu dizi total olacak panpabekleyip görelim panpa![]()
bu oyuncularla anca biü moduna bağlarlarsa total olurYalnız bu dizi total olacak panpa![]()
Senin Mantığa göre Andy Garcia geldi ab olacaz o zamanbu oyuncularla anca biü moduna bağlarlarsa total olur![]()
vadiye angelina jolie gelse olmaz artıkSenin Mantığa göre Andy Garcia geldi ab olacaz o zaman![]()
Sen öyle san.Andy Garcia geldi sezona rekor seviyede başlamazsak bende kabul edecem senin dediklerinivadiye angelina jolie gelse olmaz artık![]()
aynen, senarist orda büyük bi pot kırmış.Aynen bakıyorum yorumlara sürekli Gültepe Göztepelidir deniliyor. Gültepe'de bir tane bile Karşıyakalı yokmuş dikkat etmeleri gerekirdi..![]()
çıkarttığı gibi ban yiyip twite dönerlerEvet saçlar gidince karizma olmuş.
Ekin fanları görmesin foruma üye olup isyan çıkartırlar.![]()
Şimdi tamamını netten izledim, gençlerin hikayesi cidden iyi olmuş özellikle Ekin cidden iyi oyuncu laf söyleme sakın dizi onun sayesinde yükselecek.aynen, senarist orda büyük bi pot kırmış.
çıkarttığı gibi ban yiyip twite dönerler
@sokak sanati izledin mi ?![]()
vışşhh koskoca ayça bingölle [HASHTAG]#selenozturk[/HASHTAG] varkene .ssŞimdi tamamını netten izledim, gençlerin hikayesi cidden iyi olmuş özellikle Ekin cidden iyi oyuncu laf söyleme sakın dizi onun sayesinde yükselecek.![]()
aynen, senarist orda büyük bi pot kırmış.
çıkarttığı gibi ban yiyip twite dönerler
@sokak sanati izledin mi ?![]()
Onları saymıyorum bile. Ayça Bingöl çok iyi aksini söyleyen yok ama Ekin Koç'un önü açık. SBSV zamanında da söyledim. Büyük bir kitlesi de var.vışşhh koskoca ayça bingölle [HASHTAG]#selenozturk[/HASHTAG] varkene .ss
sbsv kitlesi izlerse dizi total olurOnları saymıyorum bile. Ayça Bingöl çok iyi aksini söyleyen yok ama Ekin Koç'un önü açık. SBSV zamanında da söyledim. Büyük bir kitlesi de var.![]()
Kanal D'nin totali kötüydü işine yarar.sbsv kitlesi izlerse dizi total olur![]()