hayır sen e ile başlamıştın, ben h yazmıştım doğru yazmıştım ama sonra benim mesaj sonrası gidip öncesi olan mesajı edit yapmışsın. Kural dışı olan seninkiydiİkinizin de harfleri yanlış
Buradan devam ediyorum;
Israrla anlamamak en tuhafı değil midir zaten?
Kolayca çözüldü sorunJetonu geç düşenler düşünsün
hayır sen e ile başlamıştın, ben h yazmıştım doğru yazmıştım ama sonra benim mesaj sonrası gidip öncesi olan mesajı edit yapmışsın. Kural dışı olan seninkiydi![]()
Sürekli yönetimin açığını bulmaya çalışıyorsun ve her seferinde sana izzah etmeye çalışıyoruz. Demek böyle insanları yanlış yönlendirmiş oluyorsun. Yetkimiz var, neyi yazdığını görüyoruz.@Dosi Benim mesajım seninkinden önceydi. Neden siliniyor? İyi ki bu mesajıma alıntı olarak eklemişim de kanıtım oldu.
Ben yanlışlıkla E ile başladığımı farkettiğimde hemen H ile editledim. O anda sayfayı yenilemediğim için senin mesajını görmedim. Evet haklısın. Teşekkür ederim.Sürekli yönetimin açığını bulmaya çalışıyorsun ve her seferinde sana izzah etmeye çalışıyoruz. Demek böyle insanları yanlış yönlendirmiş oluyorsun. Yetkimiz var, neyi yazdığını görüyoruz.
Bi de üstüne iyiki deyip bize laf atmaya çalışmışsın.
O zaman yine kanıt ile geleyim
Ekli dosyayı görüntüle 138400Ekli dosyayı görüntüle 138401
Tüm yönetici arkadaşlarımız önceki mesajını görebiliyor. @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Alemdar @TenTen
Dünkü mevzu gibi olmuş. Gece gece uğraştığımız şeylere bak
Kanıtlarla geldiğimde ikna etmeye çalışıyoruz. Silerken gayet güzel bir şekilde izzah ettim sana ve bildirimde /Dosi olarak belirttim. Sen bunun üstüne ima etmeye devam ettin. Şimdi çok daha iyi anlıyorum bazı olayları.Ben yanlışlıkla E ile başladığımı farkettiğimde hemen H ile editledim. O anda sayfayı yenilemediğim için senin mesajını görmedim. Evet haklısın. Teşekkür ederim.
Senin silme gerekçenin bildirimini de okumamıştım ama inanmayacaksın, o yüzden oyun konusunu daha fazla işgal etmeyeyim.Kanıtlarla geldiğimde ikna etmeye çalışıyoruz. Silerken gayet güzel bir şekilde izzah ettim sana ve bildirimde /Dosi olarak belirttim. Sen bunun üstüne ima etmeye devam ettin. Şimdi çok daha iyi anlıyorum bazı olayları.
Teşekkürler yeniden böyle bir şey yapman. Artık yorum yapmayacağım bu konu hakkında. Yeterince açıklama yapınca insanlarda ters tepiyor