Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Yok @OzaN 'da izlemiyor bi tek ben izliyorum :X OzaN izlediğini bile unutmuş o derece :X

@kaan955 masal dünyasındaki tün karakterlerin hepsine geçmişine geleceğine değinen büyüklere masallar :X Çook güzel bi dizi 3.sezonuyla bilmem izledin mi "karlar ülkesi" animasyon filmindeki "Elsa" buzların kraliçesi 4.sezonda bu diziye karakter olarak girecek.

Bence hemen bırakma bi 5 bölüm filan izle:)
Olaylar sezon sezon felan mı ? Şimdi Bir kadın var, 27 yaşına gelince sizi kurtarıcak vs vs diyordu, bir sezon bunu işleyip sonra diğer hikayelere dönüyorlar tarzında mı?

edit: çok rastlamamışım :F üç tane mi ne mesaj buldum ben de ama rastgelmişim işte ondan çok geldi herhalde :D
:D :D

Olaylar sezon sezon felan mı ? Şimdi Bir kadın var, 27 yaşına gelince sizi kurtarıcak vs vs diyordu, bir sezon bunu işleyip sonra diğer hikayelere dönüyorlar tarzında mı?

:D :D
Umarim spoi'den saymazsın yazdıklarimi:X

İlk bölümü izlediğine göre şöyle anlatayım. Sarişin olan (27 yaşindaki kadın) Pamuk prensesin öz kızı. Kötü kraliçe (Regina) pamum prenses ve prensi ve köy ahalisini (tüm masal kahramanlarını kırmızı başlıklı kız, pinokyo, vs. vs.) bunlari bir büyüyle bilinmeyen günümüz bi diyara gönderir(lanetleniyorlar). Bu 27 yaşina gelen kızda bu bilinmeyen yere bir olay sonucu gelir. İşte bu anda herşey başlıyor. Bu kız ilerde lanetin büyüsü kıracak.

3-5 bölüm izle gerçekten çok seversin :X

Bütün masal kitaplarındaki karakterlerin hepsini tek tek farklı bi hikayle ele alıyorlar.

İlk bölümde olanları yazmışsın, spoiler yok gibi. :D

Çocuk emma'ya senin özel güçlerin olduğu gibi felan diyin emma bir garip baktı. Acaba var mı diye merak ettim. :D

İşi ne onu merak ediyorum, adamın birini feci laflarla yerin dibine soku vs vs nereden geliyor o paralar merak ediyor insan. :D

Onun dışında küçük noktalar var merak ettiren sırf onlar yüzünden bir şans tanıdım, 2. bölümü izlerim yarın. :) @Forumdash

İlk bölümde olanları yazmışsın, spoiler yok gibi. :D

Çocuk emma'ya senin özel güçlerin olduğu gibi felan diyin emma bir garip baktı. Acaba var mı diye merak ettim. :D

İşi ne onu merak ediyorum, adamın birini feci laflarla yerin dibine soku vs vs nereden geliyor o paralar merak ediyor insan. :D

Onun dışında küçük noktalar var merak ettiren sırf onlar yüzünden bir şans tanıdım, 2. bölümü izlerim yarın. :) @Forumdash
Emma'nın işi dolandırıcılık gibi bişeydi diye hatırlıyorum(b) O Lanetli kasabaya gelince zaten fazla işiyle gündeme gelmedi şerif yardımcısı oldu :X

Once Upon a Time 1x1

Konusu itibariyle değişik, özgün denilebilecek bir bölümdü. Açıkcası sevmediğimi söyleyebilirim ama 1,2 noktada bana şans ver dedirten bir dizi oldu. Merak ettirtti o yüzden 1-2 bölüm daha şans vermeyi planlıyorum bu diziye.

Başrolde şimdilik anne-oğul var sanırım, bilim kurgudur haliyle türü yanınada az dram atarlar hafiften tamamdır, diyolagları ingilizce anlamam zor, ama yinede 1-2 bölüm daha şans tanıyacağım ama umut yok. :)
Öncelikle mesajı eski forum oyunlarındaki konuya yazmışsın Yabancı Dizi Yorumlarındaki güncel konuya taşıdım. :):)

Once Upon a Time gerçekten özgün konusu olan ve özellikle masal sevenleri yakalayabilecek bir dizi. Ben ilk izlediğimde hayal güçlerine hayran kalmıştm, ikinci sezonun ortalarına kadar da izledim ama sonra sıkıcı gelmeye başlayınca bıraktım. :):)

Derek 1x0 1x1

Biri dizi başlamadan aylar önce yayınlanan pilot bölümüydü, diğeri ise bildiğimiz ilk bölüm.

Ricky Gervais'ten dolayı diziyi seveceğimi tahmin ediyordum hatta konusunu da açıp Emmy öncesi izleyici toplamaya çalışırım diye düşünüyordum. (Biliyorsunuzdur Ricky Gervais Emmy'de aday oldu ve favorilerden)

Açıkçası diziden pek beklediğimi bulamadım. Komedi oranı çok düşük kalmış, daha çok dram ağırlıklı ve çok karamsar bir dizi olmuş. 1x1'i izlerken sıkıldım ve diziye devam etmeyi şimdilik düşünmüyorum. Bölüm sayısı ve süresinin az olması nedeniyle izlemesi pek sorun değil o nedenle bir ara geri dönüp bitirebilirim de ama o ara bu ara değil. :)

Puanlar:

1x0 - 7/10
1x1 - 6/10

The Flash 1x1

Konusu itibariyle saçmalığa çok yakın biz diziydi ama ilk bölüm itibariyle görüyorum ki başarmışlar, umarım bu çizgide devam eder.

Arrow'da 3-4 bölüm oynamıştı ekipten olacak diye düşünürken bir olay sonrası komaya girmişti, dizide burada böyle başlıyor. Oliver'dan tavsiye almak için geldi ufak bir kesit oradanda starling city.

Bu dizilerde mantık daha bir saçmalandığı için metinlerin sağlam tutulması gerekiyor ve bu şekilde beğendirtti kendini bana. Kesinlik için 1-2 bölümde izlemeliyim. :)

Spartacus: Blood and Sand 2*7
Nereden nereye be Ashur 😱 Sahip bile dedirtiyor kendisine. Ne hallere düştü Lucretia ama müstahak ona :bağır: Naevia tam bir Lagertha olmuş :F Eskiden tatlı bi şeydi şimdi çok itici geliyor hep mahkeme duvarı gibi surat :T:
8/10

Entourage 1x1

Özellikle @cevaa'nın ısrarıyla uzun süredir listemde olan bir diziydi nihayet başlayabildim. Diziyi seveceğime neredeyse emindim hatta forumda konusunu açacaktım ve konudaki cümleleri bile kafamda tasarlamıştım ama ilk bölüm itibariyle tam bir hayal kırıklığı oldu bende. :(

Sürekli diyalog var ve diyaloglar bana çok sıkıcı geldi. Hiçbir diyaloga bağlanamadım. :( Yine de birkaç bölüm daha şans vereceğim tabii, karakterlere henüz hiç alışamadım.

İlk bölüme dair benim açımdan en dikkat çekici şey Kevin Dillon - Ethan Hawke benzerliği oldu. Ethan Hawke'ın oynadığını görünce şaşırmıştım konuk oyuncu falandır diye düşünmüştüm ama Kevin Dillon diye birisiymiş meğer. İki insan anca bu kadar benzer herhalde. 😱

5/10

The Flash 1x1

Konusu itibariyle saçmalığa çok yakın biz diziydi ama ilk bölüm itibariyle görüyorum ki başarmışlar, umarım bu çizgide devam eder.

Arrow'da 3-4 bölüm oynamıştı ekipten olacak diye düşünürken bir olay sonrası komaya girmişti, dizide burada böyle başlıyor. Oliver'dan tavsiye almak için geldi ufak bir kesit oradanda starling city.

Bu dizilerde mantık daha bir saçmalandığı için metinlerin sağlam tutulması gerekiyor ve bu şekilde beğendirtti kendini bana. Kesinlik için 1-2 bölümde izlemeliyim. :)
keşke tvdeki yayın tarihini bekleseydin:X

Entourage 1x1

Özellikle @cevaa'nın ısrarıyla uzun süredir listemde olan bir diziydi nihayet başlayabildim. Diziyi seveceğime neredeyse emindim hatta forumda konusunu açacaktım ve konudaki cümleleri bile kafamda tasarlamıştım ama ilk bölüm itibariyle tam bir hayal kırıklığı oldu bende. :(

Sürekli diyalog var ve diyaloglar bana çok sıkıcı geldi. Hiçbir diyaloga bağlanamadım. :( Yine de birkaç bölüm daha şans vereceğim tabii, karakterlere henüz hiç alışamadım.

İlk bölüme dair benim açımdan en dikkat çekici şey Kevin Dillon - Ethan Hawke benzerliği oldu. Ethan Hawke'ın oynadığını görünce şaşırmıştım konuk oyuncu falandır diye düşünmüştüm ama Kevin Dillon diye birisiymiş meğer. İki insan anca bu kadar benzer herhalde. 😱

5/10
yok artık😱 gerçekten beğenmemene şaşirdim:( keşke Ari'nin bol gösterildiği bölümlere kadar devam etseydin yada et:)

Yok ABD'deki tv yayını bekleseydin :X Bu internete özel demo sanırım (b) Bişeyler eksiktir, beni tatmin etmez falan diye ben izlememiştim:X
Bildiğin tamdı yani 40dk. :D Ondan önce bir demo bölüm yayınlanmış zaten. Bu bölüm Abd'de yayınlanmadıysa internette ne işi var?

Arrow'dan advice felan almaya geldi iki üç cool hareketler felan sağlam bölümdü izle bence. :D

Bildiğin tamdı yani 40dk. :D Ondan önce bir demo bölüm yayınlanmış zaten. Bu bölüm Abd'de yayınlanmadıysa internette ne işi var?

Arrow'dan advice felan almaya geldi iki üç cool hareketler felan sağlam bölümdü izle bence. :D
Youtube'de fragmanı 10 milyonu devrince kanal kendi sitesinden ilk bölümü yayınladı :X NBC'de Constantine dizisini yayınlandı o da youtube'da 10 milyonu filan devirdi fragmanıyla:X

Az daha sabredeyim:X

Youtube'de fragmanı 10 milyonu devrince kanal kendi sitesinden ilk bölümü yayınladı :X NBC'de Constantine dizisini yayınlandı o da youtube'da 10 milyonu filan devirdi fragmanıyla:X

Az daha sabredeyim:X
Ben o adamı gruptan biri olacak zannetmiştim, yıldırım çarpana kadar. :D

Megerse Flash'mış Aroow Facebook sayfasında dizinin reklamları vardı bir başlıyım dedim megerse sadece 1 bölüm aktifmiş yalan oldum. :D

Ben o adamı gruptan biri olacak zannetmiştim, yıldırım çarpana kadar. :D

Megerse Flash'mış Aroow Facebook sayfasında dizinin reklamları vardı bir başlıyım dedim megerse sadece 1 bölüm aktifmiş yalan oldum. :D
Çooook vaktin varsa belki başka dizilere başlarsın? :X