Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Spartacus: Blood and Sand 2*3
dağ gibi crixus ne hallere düştü :( agron da haklıydı ama bence naevia nın öldüğünü söylerek. bu nasir i hala anlayamadım, kimin tarafında amacı ne? (b) ashur yine karıştırdı ortalığı :bağır:
9/10

Spartacus: Blood and Sand 2*4
crixus öldü dediler içimden bir parça koptu resmen :( agron geri geldi :Z
8/10

Spartacus: Blood and Sand 2*5
Efsane bir bölümdü! En az final kadar görkemliydi.
Capua'ya saldırmaları süperdi. Baya heyecanlıydı arenanın yıkılmaya başladığı sahneler. :Z Efsane de geri döndü. Gannicus'u özlemiştim. :D
10/10

pll 5x11

tyrant 1x9

last ship 1x9
sonunda aşı da tedavi de bulundu artık hikaye ne yöne gidecek merakla bekliyoruz

Coupling 2x8

Sonu efsaneydi bölümün, baya güldürdü. :D O sonun hatrına:

9/10

---------------

Coupling 2x9 (Sezon Finali)

Senaryo, kurgu çok iyiydi. Öyle çok aşırı komik değildi belki ama güzel kurgulanmış gerçekten. Bu arada tüm oyuncuların aksanlarına hayran kaldım. Özellikle Susan'ın Fransız aksanı harikaydı. :D

9/10

Sezon yorumunu yaparım inşallah yarın. :)

Spartacus: Blood and Sand 2*6
iki efsane karşı karşıya 😱 spartacus ve gannicus dövüşürken hangisini destekleyeceğimi şaşırdım. :D glaber hırs küpü olmuş, korkulur bu adamdan 😱
9/10

Once Upon a Time 1x1

Konusu itibariyle değişik, özgün denilebilecek bir bölümdü. Açıkcası sevmediğimi söyleyebilirim ama 1,2 noktada bana şans ver dedirten bir dizi oldu. Merak ettirtti o yüzden 1-2 bölüm daha şans vermeyi planlıyorum bu diziye.

Başrolde şimdilik anne-oğul var sanırım, bilim kurgudur haliyle türü yanınada az dram atarlar hafiften tamamdır, diyolagları ingilizce anlamam zor, ama yinede 1-2 bölüm daha şans tanıyacağım ama umut yok. :)

Once Upon a Time 1x1

Konusu itibariyle değişik, özgün denilebilecek bir bölümdü. Açıkcası sevmediğimi söyleyebilirim ama 1,2 noktada bana şans ver dedirten bir dizi oldu. Merak ettirtti o yüzden 1-2 bölüm daha şans vermeyi planlıyorum bu diziye.

Başrolde şimdilik anne-oğul var sanırım, bilim kurgudur haliyle türü yanınada az dram atarlar hafiften tamamdır, diyolagları ingilizce anlamam zor, ama yinede 1-2 bölüm daha şans tanıyacağım ama umut yok. :)

Umut var dizi muthisti hele o uvey anne muthis bi dizi ilk 10 bolumunu falan izledim kesin bagimlisi olursun @Çiğdem- de sever bu diziyi :) :bhr:

Umut var dizi muthisti hele o uvey anne muthis bi dizi ilk 10 bolumunu falan izledim kesin bagimlisi olursun @Çiğdem- de sever bu diziyi :) :bhr:
Forumda bu dizi hakkında tek bir yorum yok, yani buralarda izleyen yoktur çok duyulmamış bir dizi gibi duruyor.

Ben facebook'ta resimlerini gördüğüm için şans verdim fakat zor gibi, 1-2 bölüm daha şans veriyorum :(

Forumda bu dizi hakkında tek bir yorum yok, yani buralarda izleyen yoktur çok duyulmamış bir dizi gibi duruyor.

Ben facebook'ta resimlerini gördüğüm için şans verdim fakat zor gibi, 1-2 bölüm daha şans veriyorum :(
Valla bn diziyi çok sevdim ve ulkesinde izleniyoki bu kadar yil surmus. Dizi muthis ya kesin devam etmelisin

yok forumda izleyen var :) @Forumdash ve @OzaN izliyor sanırım
Yok @OzaN 'da izlemiyor bi tek ben izliyorum :X OzaN izlediğini bile unutmuş o derece :X

@kaan955 masal dünyasındaki tün karakterlerin hepsine geçmişine geleceğine değinen büyüklere masallar :X Çook güzel bi dizi 3.sezonuyla bilmem izledin mi "karlar ülkesi" animasyon filmindeki "Elsa" buzların kraliçesi 4.sezonda bu diziye karakter olarak girecek.

Bence hemen bırakma bi 5 bölüm filan izle:)