Hali hazırda 2 dizi izliyorum, sezon açıldığındada 4 filmim başlar. En sevdiğim zamanlar o, dersten çıkıp yemeği alıp sevdiğim dizinin yeni bölümün izlemek. Anlayamazsınız.Çooook vaktin varsa belki başka dizilere başlarsın?
Bknz:
Hali hazırda 2 dizi izliyorum, sezon açıldığındada 4 filmim başlar. En sevdiğim zamanlar o, dersten çıkıp yemeği alıp sevdiğim dizinin yeni bölümün izlemek. Anlayamazsınız.Çooook vaktin varsa belki başka dizilere başlarsın?
Hangi diziler? Belki yorum konusu vardır öksüz kalmiştir sayfa (Forumda böyle çook sayfa var)Hali hazırda 2 dizi izliyorum, sezon açıldığındada 4 filmim başlar. En sevdiğim zamanlar o, dersten çıkıp yemeği alıp sevdiğim dizinin yeni bölümün izlemek. Anlayamazsınız.
Bknz:
Entourage 1x1
Özellikle @cevaa'nın ısrarıyla uzun süredir listemde olan bir diziydi nihayet başlayabildim. Diziyi seveceğime neredeyse emindim hatta forumda konusunu açacaktım ve konudaki cümleleri bile kafamda tasarlamıştım ama ilk bölüm itibariyle tam bir hayal kırıklığı oldu bende.
Sürekli diyalog var ve diyaloglar bana çok sıkıcı geldi. Hiçbir diyaloga bağlanamadım. Yine de birkaç bölüm daha şans vereceğim tabii, karakterlere henüz hiç alışamadım.
İlk bölüme dair benim açımdan en dikkat çekici şey Kevin Dillon - Ethan Hawke benzerliği oldu. Ethan Hawke'ın oynadığını görünce şaşırmıştım konuk oyuncu falandır diye düşünmüştüm ama Kevin Dillon diye birisiymiş meğer. İki insan anca bu kadar benzer herhalde. 😱
5/10
doludizgin ilerliyoruz her bölüm bir olay bir heyecan hiç tempo düşmüyor, güzel ilerliyor. sonu kötü bile olsa değerHayırlısı olsun, izlenimlerin nasıl şu an?
Öyle çok kötü değil ya o gözle izleme. Ben de izlerken biliyordum sonuyla ilgili konuyu ama hiç problem olmuyor. Özellikleri ilk sezonları harika. Gizem konusunu bu kadar iyi işleyen bir dizi daha görmedim. Sırf sonu kötü deniyor diye izlemeyen çok şey kaçırıyor.doludizgin ilerliyoruz her bölüm bir olay bir heyecan hiç tempo düşmüyor, güzel ilerliyor. sonu kötü bile olsa değer
dexter ı unutturacak kötü bir final lazım izleyiciye. ama bunun için de önce efsane olması lazım. işimiz zorBen de olumlu değilim, son sezonlarda dizi gerçek düştü ama bütün olarak baktığımda hala en iyi dizilerim arasına rahatlıkla koyabiliyorum Lost'u. Pek çok kişide koyuyor zaten.
Kötü dizi finalinde maalesef yeni ölçü Dexter olacak gibi.