dünya lideri khalees hüloğğğğ
dünya lideri khalees hüloğğğğ
2x9
Bugüne kadar izlediğim en iyi dizi bölümü oldu bu bölüm. Tek kelimeyle müthişti.
Dizinin sevmediğim yanı çok az ama savaşları göstermemesi en sevmediğim yanıydı. Bu bölüm gösterdiler ve süperdi. Görsel efektler çok iyiydi. Savaş sahnesi çok gerçekçiydi.
Stannis'in savaşı kazanmasını isterdim. Baya da yaklaşmıştı ama olmadı şimdilik. Stannis'in sağ kolu Seaworth inşallah ölmemiştir. Yüzünü pek görmedik ama en sevdiğim karakterlerden birisiydi. Yüksek ihtimal öldü ama bir umut işte.
Köpeği pek sevmezdim ama bu bölüm onu da sevdim. Bölümde Joffrey'e söylediği söz çok komikti.
Puanım: 10/10
3. ya da 4. Sezon Spoilerrobb reyiz den tek kelime etmemişsin
hee tamam o zaman.3. ya da 4. Sezon Spoiler
Son iki bölüm yok gibi bir şeydi. Bir de zaten geçtiğimiz günlerde ölümünü de öğrenince Robb'a dair pek bir heyecanım kalmadı.
hee tamam o zaman.
ben robb ölünce napacağmı bilememiştim şok oldum resmen. frey çok yaratıcı küfürler yedi
lannister ların köpağğ.ssKimin öldürdüğünü bilmiyordum onu da sayende öğrendim çok saol.
lannister ların köpağğ.ss
evet.3. sezonda oluyor bu olay değil mi? Hangi bölümde olduğunu söyleme ama o bari sürpriz olsun.
bu arada çok salağım yaaKimin öldürdüğünü bilmiyordum onu da sayende öğrendim çok saol.
Bozuntuya vermek istemedim orda.evet.
bu arada çok salağım yaaciddi ciddi teşekkür ediyosun sandım bu mesajda ama ben bu olay 2*9 da oluyor diye hatırlıyordum ondan zaten niye robba bi şey yazmamışsın dedim yoksa hiç girmezdim bu olaya.
iyi yapmışsın.Bozuntuya vermek istemedim orda.
3x9'da oluyormuş bu olay. -İnsan kardeşinden spoiler yer mi ya. - Oradan çağrışım yaptı herhalde. Bu olayı öğrendiğim için çoğu kişiye göre dizinin en iyi bölümü benim için çok da iyi olmayacak maalesef.
1x3'e 8 vermiştim. 8.5 verdiklerim de vardır.@berkann 9 dan aşağı puan verdiğin bölüm var mı
3x9
Bu bölüm de bu dizinin en yüksek puanlı bölümüydü. Bu bölümde olacak olayların bir çoğunu bilmeme rağmen etkilendim.
Robb'un öleceğini bilmeseydim muhtemelen o sahneden sonra bir süre kendime gelemezdim. Catelyn'in öleceğini tahmin etmezdim ona şaşırdım ve üzüldüm. Artık Starklar'dan bir Arya kaldı doğru düzgün bir de Stark sayılırsa Jon Snow. Bu durumda da Lannisterlar'ı durdurabilecek şu anlık sadece Stannis kaldı. Khaleesi de gümbür gümbür geliyor gerçi.
Sör Davos da nihayet eski görevine döndü. Bölümün benim açımdan en iyi olayı buydu. Stannis'le Davos ikilisini seviyorum.
Puanım: 10/10