Tamam aga unutma sakınYarın bakarım aga.![]()
Mustafa erkek olmadan final olamazzz
Taktın sende bu işeMustafa erkek olmadan final olamazzz![]()
Takarim tabi erkek olursa cok mutlu olurum bide daha ben gelmedim ne finali.Eger erkek olmazsa mustafa diziyi ben yazarim bak kacak bölum yazarim orada erkek olur 😉Taktın sende bu işe![]()
Zaten ilerleyen zamanlarda diyorum,yapıyım mı sence final ?Takarim tabi erkek olursa cok mutlu olurum bide daha ben gelmedim ne finali.Eger erkek olmazsa mustafa diziyi ben yazarim bak kacak bölum yazarim orada erkek olur 😉
Hayir tabiki.Daha ben gelecegim sonra mustafa erkek olacak o isi yaptigi kiz hamile olacak sonra o kizi ben bi guzel kullanirim sevdigim kiz benim olur 😉Zaten ilerleyen zamanlarda diyorum,yapıyım mı sence final ?
Hayalgücün baya genişHayir tabiki.Daha ben gelecegim sonra mustafa erkek olacak o isi yaptigi kiz hamile olacak sonra o kizi ben bi guzel kullanirim sevdigim kiz benim olur 😉
Insallah dibinde olurum
Hayir olmasin diyorum ya aa sen beni dinlemiyomusun
Dibine kadar giriyorsun zatenInsallah dibinde olurum![]()
Konu bulmakta zorlanırsam yaparım birde reytinge göreHayir olmasin diyorum ya aa sen beni dinlemiyomusun![]()
Dibine kadar giriyorsun zaten
Konu bulmakta zorlanırsam yaparım birde reytinge göre![]()
Neyi yazacaksın sen ?Ohh erkekte olur insallah (Erkek olana kadar her bölum boyle yazacagim)
Konu bulmakta zorlanmazsin sen olmafi bana danisirsin bende konu cok...
Yani eger bana konu sıkıntısı cekyigini soylersen diziyi beraber yazabiliriz yada sana konu tavsiyesi verebilirim yada diziyi bana devredebilirsin 😉
Yok bende şu an en az 20 bölümlük konu var gerisi için dedim ama bulurum bir şeyler , sana devretmeyi düşünmüyorum 😉Yani eger bana konu sıkıntısı cekyigini soylersen diziyi beraber yazabiliriz yada sana konu tavsiyesi verebilirim yada diziyi bana devredebilirsin 😉
Erkek olmali Mustafa
Ya iste sana yardimci olabilirim 20. Bolumden sonraYok bende şu an en az 20 bölümlük konu var gerisi için dedim ama bulurum bir şeyler , sana devretmeyi düşünmüyorum 😉
İhtiyacım olursa danışabilirim sanaYa iste sana yardimci olabilirim 20. Bolumden sonra![]()
bence bitir aga
niye hoşuna gitmiyor mu bu dizi ? : Dbence bitir aga (