Tabiki danısabilirsinİhtiyacım olursa danışabilirim sana
Sus melun seni daha Mustafa erkek olmadi bitir diyobence bitir aga
Tabiki danısabilirsinİhtiyacım olursa danışabilirim sana
Sus melun seni daha Mustafa erkek olmadi bitir diyobence bitir aga
Biterse de 20-25 arası bitiririmTabiki danısabilirsin
Sus melun seni daha Mustafa erkek olmadi bitir diyo
içok saçma senaryolar kurmuşsun pompy senaryoları resmen kurduğun senryolarTabiki danısabilirsin
Sus melun seni daha Mustafa erkek olmadi bitir diyo
bu mu ?içok saçma senaryolar kurmuşsun pompy senaryoları resmen kurduğun senryolar
Tamam o zaman olabilir ama Mustafa erkek olsunBiterse de 20-25 arası bitiririm
Oylemiiçok saçma senaryolar kurmuşsun pompy senaryoları resmen kurduğun senryolar
Tamam olacakTamam o zaman olabilir ama Mustafa erkek olsun
Oylemi
Tabikide Hayır dizi tam keyfinde ilerliyor😛
Tesekkurler yalvaririm bir an önce olsun eger olursa benden mutlusu olamazTamam olacak
Oh be sonunda benle ayni fikirde birisi varTabikide Hayır dizi tam keyfinde ilerliyor😛
yanlış anlama ama mustafa senaryoların biraz öyle ayrıca eleştiriye açık olmalısınTamam o zaman olabilir ama Mustafa erkek olsun
Oylemi
aga bu dizi için söylemedim ama sende kouya resim ekle , jenerik yap birşeyler yap yani@Harunnn60 bu dizi için mi söyledin ? neresini beğenmedin
Açıgım zaten beyazsoya sorabilirsinyanlış anlama ama mustafa senaryoların biraz öyle ayrıca eleştiriye açık olmalısın
aga bu dizi için söylemedim ama sende kouya resim ekle , jenerik yap birşeyler yap yani@Harunnn60 bu dizi için mi söyledin ? neresini beğenmedin
yanlış anlama seni kırmak için demedim , benim programıda eleştirenler oldu , her zaman eleştiri olur , ama eleştirilince insan daha bir azmediyor , daha başarılı oluyor o yüzden dedimAçıgım zaten beyazsoya sorabilirsin
Benim tek aklimda olan sey senayoyu yazarken Mustafanin erkek olmasidir
Sen benim senaryolarimi da bu yuzdenmi okumuyosunaga bu dizi için söylemedim ama sende kouya resim ekle , jenerik yap birşeyler yap yani
yanlış anlama seni kırmak için demedim , benim programıda eleştirenler oldu , her zaman eleştiri olur , ama eleştirilince insan daha bir azmediyor , daha başarılı oluyor o yüzden dedim
ne alaka sendeSen benim senaryolarimi da bu yuzdenmi okumuyosun
sence hangi jeneriği koymalıyım aga bu diziye benzer bi dizi olarak tavsiyen var mı ?yanlış anlama ama mustafa senaryoların biraz öyle ayrıca eleştiriye açık olmalısın
aga bu dizi için söylemedim ama sende kouya resim ekle , jenerik yap birşeyler yap yani
kendin yap bencesence hangi jeneriği koymalıyım aga bu diziye benzer bi dizi olarak tavsiyen var mı ?