Bizim Hayatımız 3.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 9 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9
Bencede okumadı :) @eros Allah iyiliğini versin güldürdün :F

Okumadı sanırım :F

@eros Mustafa annesiylemi erkek olacak tövbe tövbe :(
2u6ysara.jpg

Anlamadınız mı??
O kadar dil çıkardım ben her zaman dizileri okuyorum o kadar uğraş var hakka girer valla:🙂🙂

2u6ysara.jpg

Anlamadınız mı??
O kadar dil çıkardım ben her zaman dizileri okuyorum o kadar uğraş var hakka girer valla:🙂🙂
@eros Mustafa annesiylemi erkek olacak tövbe tövbe :(
Anne ve çocuk onlarda o yüzden dedim :) Sana göre normalse tamam,puanın kaç ? :)

@ABAY_06
hahahahah az yokluğumda neler karıştırmışsınız siz öyle :F
erosa bende ohaa diyecektim ama şaka yapmış oyüzden büyütmeye gerek yok 🙂🙂

hahahahah az yokluğumda neler karıştırmışsınız siz öyle :F
erosa bende ohaa diyecektim ama şaka yapmış oyüzden büyütmeye gerek yok 🙂🙂
2-3 saat yoktun sen heralde biseyler karistiracagiz :)
Saka yapmis iste ama saka gibi durmuyodu 😉

2-3 saat yoktun sen heralde biseyler karistiracagiz :)
Saka yapmis iste ama saka gibi durmuyodu 😉
çok karıştırma bence 🙂🙂
ramazan ayında 18:00 22:00 arası olamıyorum dısarıya çıksam akşam hiç foruma gelemem galiba 🙂🙂 bu arada mustafayı oğlan falan yapmıcaksın @kvp-medya bunu oğlumun yanına yakınlaştırma sakın :kiki::kiki:

çok karıştırma bence 🙂🙂
ramazan ayında 18:00 22:00 arası olamıyorum dısarıya çıksam akşam hiç foruma gelemem galiba 🙂🙂 bu arada mustafayı oğlan falan yapmıcaksın @kvp-medya bunu oğlumun yanına yakınlaştırma sakın :kiki::kiki:
Ya senin gercek oglun degilse ?
Ya hastanede benle karistiysa
Ya sen benim annemsen ?
@kvp-medya Allah rizasi icin erkek olsun bu cocuk :(
çok karıştırma bence 🙂🙂

ohaaa senin annen çıakrsam yanı 😱😱😱
evlenene kadar korucam ben oğluşumu dişi sinek bile yanına yakınlaşamaz 🙂🙂🙂
Senden gizli gizli yaparim ben ona düsman olacakmisim ikimizde ayni kizi seviyomusuz senin oglan bos durmuyo anlayacagin erkek olmak istiyor :( Ama kizi ona yar etmem gerekirse oglunu kacirtip erkek yaptiririm videoya kaydedip kiza gosteririm.
Annem olursan iyi olur ama 😉

Senden gizli gizli yaparim ben ona düsman olacakmisim ikimizde ayni kizi seviyomusuz senin oglan bos durmuyo anlayacagin erkek olmak istiyor :( Ama kizi ona yar etmem gerekirse oglunu kacirtip erkek yaptiririm videoya kaydedip kiza gosteririm.
Annem olursan iyi olur ama 😉
hahaha senin diziye girmemen lazım bence sıcak aile dizimizi bozucaksın sen @gözlemci de yok oğluma sadece ben bakmak zorunda kalıyorum oda oklavayla hahha senden kim koruyacak şimdi mustafayı 🙂🙂

hahaha senin diziye girmemen lazım bence sıcak aile dizimizi bozucaksın sen @gözlemci de yok oğluma sadece ben bakmak zorunda kalıyorum oda oklavayla hahha senden kim koruyacak şimdi mustafayı 🙂🙂
Kimse koruyamaz oglunu senin oglun erkek olacak ve o kiz benim olacak !!! Hem sicak aile dizileri sonradan kötu gider ve biter aksiyon lazim 😉

Kimse koruyamaz oglunu senin oglun erkek olacak ve o kiz benim olacak !!! Hem sicak aile dizileri sonradan kötu gider ve biter aksiyon lazim 😉