Bizim Hayatımız 3.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 9 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9
@Harunnn60 sendemi benim askitoma yan gozle bakacaksin ?? Ben okulun kabadayisiyim okul bana hasta benden korkuyolar ama Mustafa bnm sevdicegime ayn gozle bakiyor insallah sende oyle degilsindir yoksa seni deşerim.Mustafaya karsi bi zaafim var erkek olmadan öldurmeyecegim ama seni bilemiyorum 😉 :F
Insallah arkadas oluruz senlede Kartal ailesinin üstune cökeriz :)
@Çiğdem- @destere @gözlemci @kvp-medya @EnveR

Şimdi okudum, gayet başarılı, uzunluğu iyi olmuş da az renk falan katsan ya da konuşanların isimleri kalın puntoyla yazsan iyi olur böyle okuması zor oluyor göz yoruyor. :)
Sağol aga haftaya renklendiririm :)

@Harunnn60 sendemi benim askitoma yan gozle bakacaksin ?? Ben okulun kabadayisiyim okul bana hasta benden korkuyolar ama Mustafa bnm sevdicegime ayn gozle bakiyor insallah sende oyle degilsindir yoksa seni deşerim.Mustafaya karsi bi zaafim var erkek olmadan öldurmeyecegim ama seni bilemiyorum 😉 :F
Harun'da senin en yakın yardakçılarından olacak :F

Sağol aga haftaya renklendiririm :)

Harun'da senin en yakın yardakçılarından olacak :F
Bir bu kalmıştı olmadığım :D başrol filan olayım bari :)))
hahaha @cookies harun senin kankan olucakmış :kiki::kiki:

aaaaa vlla oklavayı geçiririm kafanıza sahipsiz değil o çucuk gebertirim vlla :F
eee senide kaçırırız yada öldürürüz @Harunnn60 ile çok iyi ikiliyiz biz Enisde ölmemiştir bence onuda bir güzel öldürürüz yada onu yeniden erkek yaptırırım resimlerini sana atarım ve onu boşarsın ben yokmuyum ben SEVEN NE YAPMAZ hesabı yapıyorum KARTAL ailesi korkun benden :F