- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Denerim,bu arada günün reytinglerini bekliyorum sendenkendin yap bence![]()
Denerim,bu arada günün reytinglerini bekliyorum sendenkendin yap bence![]()
aaaa neden bitiricekmişş sende benim başrol olduğum dizileri bitirmeye çalısıyorsun🙂🙂ne alaka sende![]()
Tmm kalsın o zamanaaaa neden bitiricekmişş sende benim başrol olduğum dizileri bitirmeye çalısıyorsun🙂🙂
çığlık dizisinde @gözlemci yede çiğdemin rollerini azalt öldür diyordun burdada kvp medyaya bitir diyorsun önümü kesmeye çalısıyorsun aaaTmm kalsın o zaman![]()
Canım her dizide başrolsün , senin yüzünden bize fırsat kalmıyorçığlık dizisinde @gözlemci yede çiğdemin rollerini azalt öldür diyordun burdada kvp medyaya bitir diyorsun önümü kesmeye çalısıyorsun aaa![]()
Benim sensryom olan halkin polisine girersinCanım her dizide başrolsün , senin yüzünden bize fırsat kalmıyor![]()
Harun 5.bölümde sende dahil oluyorsun bu diziyeCanım her dizide başrolsün , senin yüzünden bize fırsat kalmıyor![]()
Şimdi okudum, gayet başarılı, uzunluğu iyi olmuş da az renk falan katsan ya da konuşanların isimleri kalın puntoyla yazsan iyi olur böyle okuması zor oluyor göz yoruyor.
Bir bu kalmıştı olmadığımHarun 5.bölümde sende dahil oluyorsun bu diziye
Bir bu kalmıştı olmadığımHarun 5.bölümde sende dahil oluyorsun bu diziye
Sağol aga haftaya renklendiririmŞimdi okudum, gayet başarılı, uzunluğu iyi olmuş da az renk falan katsan ya da konuşanların isimleri kalın puntoyla yazsan iyi olur böyle okuması zor oluyor göz yoruyor.![]()
Harun'da senin en yakın yardakçılarından olacak@Harunnn60 sendemi benim askitoma yan gozle bakacaksin ?? Ben okulun kabadayisiyim okul bana hasta benden korkuyolar ama Mustafa bnm sevdicegime ayn gozle bakiyor insallah sende oyle degilsindir yoksa seni deşerim.Mustafaya karsi bi zaafim var erkek olmadan öldurmeyecegim ama seni bilemiyorum 😉
Insallah arkadas oluruz senlede Kartal ailesinin üstune cökeriz
@Çiğdem- @destere @gözlemci @kvp-medya @EnveR
Sağol aga haftaya renklendiririm
Harun'da senin en yakın yardakçılarından olacak![]()
@Harunnn60 sendemi benim askitoma yan gozle bakacaksin ?? Ben okulun kabadayisiyim okul bana hasta benden korkuyolar ama Mustafa bnm sevdicegime ayn gozle bakiyor insallah sende oyle degilsindir yoksa seni deşerim.Mustafaya karsi bi zaafim var erkek olmadan öldurmeyecegim ama seni bilemiyorum 😉
Insallah arkadas oluruz senlede Kartal ailesinin üstune cökeriz
@Çiğdem- @destere @gözlemci @kvp-medya @EnveR
hahaha @cookies harun senin kankan olucakmışBir bu kalmıştı olmadığımbaşrol filan olayım bari
))
Sağol aga haftaya renklendiririm
Harun'da senin en yakın yardakçılarından olacak![]()
Ohhh be Çiğdem Mustafa yandı biz @Harunnn60 ile neler neler yapacağız mustafaya
aaaaa vlla oklavayı geçiririm kafanıza sahipsiz değil o çucuk gebertirim vllaOhhh be Çiğdem Mustafa yandı biz @Harunnn60 ile neler neler yapacağız mustafaya![]()
eee senide kaçırırız yada öldürürüz @Harunnn60 ile çok iyi ikiliyiz biz Enisde ölmemiştir bence onuda bir güzel öldürürüz yada onu yeniden erkek yaptırırım resimlerini sana atarım ve onu boşarsın ben yokmuyum ben SEVEN NE YAPMAZ hesabı yapıyorum KARTAL ailesi korkun bendenaaaaa vlla oklavayı geçiririm kafanıza sahipsiz değil o çucuk gebertirim vlla![]()