Valla aga böyle bir dizin olduğundan haberim yoktu iftardan sonra 1.bölümden başlamaya çalışacağım.
Okumadı sanırım
Şaka yaptım ya görmediniz mi dil çıkarmasım😛😛@eros Mustafa annesiylemi erkek olacak tövbe tövbe
Anlamadınız mı??
O kadar dil çıkardım ben her zaman dizileri okuyorum o kadar uğraş var hakka girer valla:🙂🙂
@eros Mustafa annesiylemi erkek olacak tövbe tövbe
hahahahah az yokluğumda neler karıştırmışsınız siz öyle
2-3 saat yoktun sen heralde biseyler karistiracagizhahahahah az yokluğumda neler karıştırmışsınız siz öyle
erosa bende ohaa diyecektim ama şaka yapmış oyüzden büyütmeye gerek yok 🙂🙂
çok karıştırma bence 🙂🙂2-3 saat yoktun sen heralde biseyler karistiracagiz
Saka yapmis iste ama saka gibi durmuyodu 😉
Ya senin gercek oglun degilse ?çok karıştırma bence 🙂🙂
ramazan ayında 18:00 22:00 arası olamıyorum dısarıya çıksam akşam hiç foruma gelemem galiba 🙂🙂 bu arada mustafayı oğlan falan yapmıcaksın @kvp-medya bunu oğlumun yanına yakınlaştırma sakın
çok karıştırma bence 🙂🙂
ramazan ayında 18:00 22:00 arası olamıyorum dısarıya çıksam akşam hiç foruma gelemem galiba 🙂🙂 bu arada mustafayı oğlan falan yapmıcaksın @kvp-medya bunu oğlumun yanına yakınlaştırma sakın
ohaaa senin annen çıakrsam yanı 😱😱😱Ya senin gercek oglun degilse ?
Ya hastanede benle karistiysa
Ya sen benim annemsen ?
@kvp-medya Allah rizasi icin erkek olsun bu cocuk
Senden gizli gizli yaparim ben ona düsman olacakmisim ikimizde ayni kizi seviyomusuz senin oglan bos durmuyo anlayacagin erkek olmak istiyor Ama kizi ona yar etmem gerekirse oglunu kacirtip erkek yaptiririm videoya kaydedip kiza gosteririm.ohaaa senin annen çıakrsam yanı 😱😱😱
evlenene kadar korucam ben oğluşumu dişi sinek bile yanına yakınlaşamaz 🙂🙂🙂
hahaha senin diziye girmemen lazım bence sıcak aile dizimizi bozucaksın sen @gözlemci de yok oğluma sadece ben bakmak zorunda kalıyorum oda oklavayla hahha senden kim koruyacak şimdi mustafayı 🙂🙂Senden gizli gizli yaparim ben ona düsman olacakmisim ikimizde ayni kizi seviyomusuz senin oglan bos durmuyo anlayacagin erkek olmak istiyor Ama kizi ona yar etmem gerekirse oglunu kacirtip erkek yaptiririm videoya kaydedip kiza gosteririm.
Annem olursan iyi olur ama 😉
Kimse koruyamaz oglunu senin oglun erkek olacak ve o kiz benim olacak !!! Hem sicak aile dizileri sonradan kötu gider ve biter aksiyon lazim 😉hahaha senin diziye girmemen lazım bence sıcak aile dizimizi bozucaksın sen @gözlemci de yok oğluma sadece ben bakmak zorunda kalıyorum oda oklavayla hahha senden kim koruyacak şimdi mustafayı 🙂🙂
Kimse koruyamaz oglunu senin oglun erkek olacak ve o kiz benim olacak !!! Hem sicak aile dizileri sonradan kötu gider ve biter aksiyon lazim 😉hahaha senin diziye girmemen lazım bence sıcak aile dizimizi bozucaksın sen @gözlemci de yok oğluma sadece ben bakmak zorunda kalıyorum oda oklavayla hahha senden kim koruyacak şimdi mustafayı 🙂🙂
Sağol,Mustafa'nın sınıf arkadaşı olacak aynı kızı sevecekler aralarına baya bi atışmalar falan olacak yani10 verdim @cookies i oğlumumun yakınına falan sokma sakın