Senin için demedim onu, izlemeyenlerin seçmemesine -ki onlar çoğunluktaydı (?)- şaşırdım.İzlemiştik zaten.
Senin için demedim onu, izlemeyenlerin seçmemesine -ki onlar çoğunluktaydı (?)- şaşırdım.İzlemiştik zaten.
8 kişiden 1 oy almış. Kalan 7 kişinin ikisi biziz. İzleyen birkaç kişi daha vardır. İzlemeyip de oy kullanmayan 3-4 kişi vardır herhalde. Onlar da bizim listede yer vermemizden dolayı ilgilenmemiş olabilir.Senin için demedim onu, izlemeyenlerin seçmemesine -ki onlar çoğunluktaydı (?)- şaşırdım.
Sanmam. 2'miz de Totoro'ya oy vermemize rağmen bonus olarak eklenebildi etkinliğe. Ama dediğin de olabilir.8 kişiden 1 oy almış. Kalan 7 kişinin ikisi biziz. İzleyen birkaç kişi daha vardır. İzlemeyip de oy kullanmayan 3-4 kişi vardır herhalde. Onlar da bizim listede yer vermemizden dolayı ilgilenmemiş olabilir.
bu filmi ben de izlemek istiyordum ama başları çok sıkıcıydı kapadım tamamını izlemedim.
Schindler's List
Yahudi katliamını anlatan en önemli filmlerden birisiydi. Mutlaka izleyecektim zaten. Dün başlayıp bugün bitirebildim. Filmin süresi 3 saat ancak 6 yıla yakın bir süresinin anlatılıdığını varsayarsak az bile kalıyor. Genel olarak sıkılmadım. -özellikle bugün izlediğim son 1-1.5 saatinde-
Aslında Spielberg'ü sevdiğim söylenemez. Bu filmde de çok etkileyici çekimler yoktu. -hikayeden kaynaklı dramı kast etmiyorum- Fakat büyük bir emek vardı.
Schindler' List bana biraz da belgesel havası verdi. Ama bu benim için iyiydi çünkü çok hakim değilim konuya.
Genel olarak izlenmesi gereken filmlerden birisi. Yakın zamanda The Pianist'i de tekrar izleyebilirim.
8.5/10 -tan 9-
10 dakika faşan sabrettikten sonra savaş başlıyor, sonra da pek sıkılmazsın. İzle bence.bu filmi ben de izlemek istiyordum ama başları çok sıkıcıydı kapadım tamamını izlemedim.
bi küçük Eylül meselesi az önce izledim
Film değişik ve sonu çok güzeldi
@sokak sanati sende izlemelisin romantik bir film biraz sıkıcı gibi ama sonu her şeye yetiyor ve bağlıyor
Yeni gördümYorumumu üst taraflarda bir yerde yaptım.