hahahaha bu neyaaaa o kokuyaa nasıl dayanıyor bunlar
hahahaha bu neyaaaa o kokuyaa nasıl dayanıyor bunlar
ayol domuz hannoşa yakın olabilmek için 40 gün 40 gece banyo olmuşturhahahaha bu neyaaaa o kokuyaa nasıl dayanıyor bunlar
hahahahah bizim köyde ne çekmiştik bunlardan biz okadar emek verip mısır yetiştiriyoruz tarlada bunlar geliyor hepsini yiyorayol domuz hannoşa yakın olabilmek için 40 gün 40 gece banyo olmuştur
domuz diyip geçmemek lazım bulunduğu açı çok güzel bence )hahahaha bu neyaaaa o kokuyaa nasıl dayanıyor bunlar
ohaaaa ayoll kendini aşmış bu @xemrexxx baksana şeyy olmaya bile rağzıdomuz diyip geçmemek lazım bulunduğu açı çok güzel bence )
ordan sağ üst tarafa baksa ne güzel manzara görecek
oho o hannoşun totosunun kılı bile olurohaaaa ayoll kendini aşmış bu @xemrexxx baksana şeyy olmaya bile rağzı
öyle bir açıyı yakalamışsam ne olduğum önemli değil nereye baktığım önemliohaaaa ayoll kendini aşmış bu @xemrexxx baksana şeyy olmaya bile rağzı
sen zamanında gülağanın totokılı olmak istiyordun ozaman sana bişey dedikmi?oho o hannoşun totosunun kılı bile olur
5x4 salı günü5x1
5x2
5x3
güzeldi
A nın shana çıkması yine olmadı onca işi shana mı yapıyor yani shana öleceğine bodur aria ölse yada mona ölse mutlu olurdum
shana at gibi kızdı yazık ettiler
ezranın fokunda boncuk buldular? son bir kaç bölümdür ezrayı parlatmak için zoraki bir çaba oysa ezra ölmeliydi ne güzelde vurulmuştu ölse olmazmıydı yani?
ikinci bölümde bu sefer alisonun annesi öldürüldü güzel oldu o kadını sevmemiştim, alisonlu kısımlar ve monalı kısımlar çok sıkıcı
melisa ve babası spencerdan bişeyler saklıyorlar ama nedir ne değildir belli değil sanırım melisaya atlar tecavüz etmiş küçükken
spencer ı daha çok görmek istiyoruz
hannoşum saçını boyatacak umarım sarıdan vazgeçmez biz onu sarı sevdik gerçi esmer olsada yok dememde yinede sarışın daha güzel
@xemrexxx 5x2 ye yorum yapmamışsın basuretinmi bağlandı ?
@Forumdash hala ortada yok kimbilir kaçıncı bölümle boğuşuyor
5x4 ne zaman acaba ??
Vallaha çok doğru boğuşuyorum diziyle İte kaka 4.sezonu bitirecem ama şu an itibariyle 5'i izlemeyeceğim kesin Birde bunun 6.ve 7. sezonu var
biraz hızlan bize yetişVallaha çok doğru boğuşuyorum diziyle İte kaka 4.sezonu bitirecem ama şu an itibariyle 5'i izlemeyeceğim kesin Birde bunun 6.ve 7. sezonu var
salıyı iple çekiyorum5x4 salı günü
dikkat et ip elinde kalmasınbiraz hızlan bize yetiş
tümünü izlemen şart değil atlata atlata gel
salıyı iple çekiyorum
kendi küçük ipimi çekiyorum salıya kadardikkat et ip elinde kalmasın
yani kızın iç güzelliğine kayıyor gözlerim ) @Çiğdem- yanlış anlamasın şimdikaymayacak gibi değil ki
ya tabi tabi zaten çamasır suyu dökmğştüm hannoşa içini görüyoz bu arada bak senin çiftinyani kızın iç güzelliğine kayıyor gözlerim ) @Çiğdem- yanlış anlamasın şimdi
ya tabi tabi zaten çamasır suyu dökmğştüm hannoşa içini görüyoz bu arada bak senin çiftin
mona çıksa dizi foka döner kötü kız lazım diziyeen nefret ettiğim çift..
totodan bacaklı aria ve kerkenez ezra yanyana
bir aria birde mona diziden çıksa dizinin kalitesi iki katına çıkar