ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

spoiler içinde sana bir soru sormuştum nerenle okuyorsun konuyu hanı cevabın nerde ??
tombalak :)

pompy bombayı pll ye yerleştirdi sonunda hızını alamadı arka sokaklara çevirdi diziyi :)
dur bi bakayım nerede spoilerın içine şey atmışın:)

evet o kız @destere geçen sene carriede oynarken paylaşmıştım resmini :X burada silikonlarını aldırıp gelmiş @Çiğdem- çok çatlamasın diye:A

10012544_1501082983459960_8138725366985264729_n.jpg

afişe for <3 @destere @Forumdash @Harunnn60 ve kıskanç @Çiğdem- :F

reytingten önce sen bir yerlere vurucan gibi :X

ama bu işe en çok @Çiğdem- sevinir 2 taş gibi kız parlaklara bakmıyor sonuçta:A
lez ilişkisinin nesini beğenicem sende yanıı emreee görende yanlıs anlayablir yanı :F

spoiler içinde sana bir soru sormuştum nerenle okuyorsun konuyu hanı cevabın nerde ??
tombalak :)

pompy bombayı pll ye yerleştirdi sonunda hızını alamadı arka sokaklara çevirdi diziyi :)
hahaha senaryolara kııtlama gelince yönetimden pompyde yurt dıışına açıldı demek hahah :F

üsteki ikisi yeterli bence alttaki üçlüyü çıksalarda olur :)

lez ilişkisinin nesini beğenicem sende yanıı emreee görende yanlıs anlayablir yanı :F

hahaha senaryolara kııtlama gelince yönetimden pompyde yurt dıışına açıldı demek hahah :F
lez ilişki banada ters geliyor ama aynı anda iki çıplak kız görmek güzel oluyor rahatsız değilim bu konuda :)

5x6 tamamdır
@xemrexxx yi geçtik sonunda üstüne tur bindiriyoruz :)

hannoş ile travesti ve caleb arasındaki üçgensel ilişkiler sıktı ama artık hannoş sayesinde neyse diyoruz :)
spencer a artık fazla rol düşmüyor alison borazanı geldi ya ortalık foka döndü :)
emily alisona yatağa attı :)
daha neler oldu neler hepsi spoi kutucuğunda :)

hiç bir fok olmadı b,ir ara alisonu kambura yatırdılar dedim öldürecekeler kurtulacağız, ama olmadı işte:) mona misketini göstermediler bu bölüm en güzel tarafıda oydu :)

5x6 tamamdır
@xemrexxx yi geçtik sonunda üstüne tur bindiriyoruz :)

hannoş ile travesti ve caleb arasındaki üçgensel ilişkiler sıktı ama artık hannoş sayesinde neyse diyoruz :)
spencer a artık fazla rol düşmüyor alison borazanı geldi ya ortalık foka döndü :)
emily alisona yatağa attı :)
daha neler oldu neler hepsi spoi kutucuğunda :)

hiç bir fok olmadı b,ir ara alisonu kambura yatırdılar dedim öldürecekeler kurtulacağız, ama olmadı işte:) mona misketini göstermediler bu bölüm en güzel tarafıda oydu :)
hannoş zaten diziyi kurtariyi :A