o totosunu kaldırığ izleyemez kison hızla geliyoruz @Forumdash la birlikte
taze yorum yapacağız yeni bölümlere
forumdash sessiz geliyor kaçıncı bölümdedir acaba ?
o totosunu kaldırığ izleyemez kison hızla geliyoruz @Forumdash la birlikte
Ben s04b06'da takılı kaldım ilerleyemiyorumson hızla geliyoruz @Forumdash la birlikte
öpüşme bakışma sevişme kısımlarını atlatarak izle çabuk geçiyor o zamanBen s04b06'da takılı kaldım ilerleyemiyorumCok yavan geçiyor
Şimdi dayanabilirsem 6'yı izlicem
![]()
vay şoparBen s04b06'da takılı kaldım ilerleyemiyorumCok yavan geçiyor
Şimdi dayanabilirsem 6'yı izlicem
![]()
Bi arya var bir de anası bir de fırıncı uvey babaöpüşme bakışma sevişme kısımlarını atlatarak izle çabuk geçiyor o zaman![]()
arianın anasının başrol oynadiği bir dizi varmiş biliyormusun? O diziyi cbs yeniden çekecek edecek haberleri vardi
bir kaç bölüm analar babalara geliyor ama 4x12 den sonra kıızlara giriş yapıyoruz sonrası kolay o arayı hızlı atlatBi arya var bir de anası bir de fırıncı uvey babaBanane o kadının hayatından diziyi uzatmak için 4 sezon annelere sarılmışlar
Hanna'nın annesi arianın anası birde şu lezbo'nun annesi
Konuştukça açılıyorum
@xemrexxx
bence en yeteneklisi hannoşun anasıarianın anasının başrol oynadiği bir dizi varmiş biliyormusun? O diziyi cbs yeniden çekecek edecek haberleri vardi![]()
gençlik resimleri nerdeki???
arianın anasının başrol oynadiği bir dizi varmiş biliyormusun? O diziyi cbs yeniden çekecek edecek haberleri vardi![]()
charmed diye bir dizi 3 kdın başrol varidibir kaç bölüm analar babalara geliyor ama 4x12 den sonra kıızlara giriş yapıyoruz sonrası kolay o arayı hızlı atlat
bence en yeteneklisi hannoşun anasıyüzü tilki gibi gerisi fena değil yani
gençlik resimleri nerdeki???
ruslar pargalı hayranı sanırımcharmed diye bir dizi 3 kdın başrol varidişimdi diyince hatırladım rus fancıklar onun jeneriğine my monte etmişlerdi
daha çok hatçe ve nigar hayranılar ama pargalı onlara konunca ona da hayran olmuşlarruslar pargalı hayranı sanırım![]()
sanırım kaliteli oyunculuğa hayran kalmışlardır yoksa hatçeden çok pargalı gözükmezdidaha çok hatçe ve nigar hayranılar ama pargalı onlara konunca ona da hayran olmuşlar![]()
Hee o diziydi iştecharmed diye bir dizi 3 kdın başrol varidişimdi diyince hatırladım rus fancıklar onun jeneriğine my monte etmişlerdi
fantastik cadılı büyülü bişidiHee o diziydi işteDiziyi izlemediğim için jenerikten bi fok anlamadım
![]()
CBS çeksin yeniden de biz de izleyekfantastik cadılı büyülü bişidiben de pek izlemedim youtube de bir my fanı var aynı zamanda charmed fanı da o videoalr yapiyi işte
![]()
cw ye yakışır artık o diziCBS çeksin yeniden de biz de izleyek![]()
Fark etmez aynı kanalın bünyesindecw ye yakışır artık o dizi![]()
aynı mıFark etmez aynı kanalın bünyesindeHaa kanal D'de izledim ha TV2 de
![]()