ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

öpüşme bakışma sevişme kısımlarını atlatarak izle çabuk geçiyor o zaman :)
Bi arya var bir de anası bir de fırıncı uvey baba:( Banane o kadının hayatından diziyi uzatmak için 4 sezon annelere sarılmışlar:( Hanna'nın annesi arianın anası birde şu lezbo'nun annesi:( Konuştukça açılıyorum :F @xemrexxx

Bi arya var bir de anası bir de fırıncı uvey baba:( Banane o kadının hayatından diziyi uzatmak için 4 sezon annelere sarılmışlar:( Hanna'nın annesi arianın anası birde şu lezbo'nun annesi:( Konuştukça açılıyorum :F @xemrexxx
hannanın ve aria nın anası gençliklerinde neymiş be:A @destere görmesin:A

bir kaç bölüm analar babalara geliyor ama 4x12 den sonra kıızlara giriş yapıyoruz sonrası kolay o arayı hızlı atlat :)

arianın anasının başrol oynadiği bir dizi varmiş biliyormusun? O diziyi cbs yeniden çekecek edecek haberleri vardi:X
bence en yeteneklisi hannoşun anası :) yüzü tilki gibi gerisi fena değil yani:)

hannanın ve aria nın anası gençliklerinde neymiş be:A @destere görmesin:A
gençlik resimleri nerdeki???

arianın anasının başrol oynadiği bir dizi varmiş biliyormusun? O diziyi cbs yeniden çekecek edecek haberleri vardi:X
bir kaç bölüm analar babalara geliyor ama 4x12 den sonra kıızlara giriş yapıyoruz sonrası kolay o arayı hızlı atlat :)

bence en yeteneklisi hannoşun anası :) yüzü tilki gibi gerisi fena değil yani:)

gençlik resimleri nerdeki???
charmed diye bir dizi 3 kdın başrol varidi :X şimdi diyince hatırladım rus fancıklar onun jeneriğine my monte etmişlerdi:A

10006497_554864581281302_3469827021272530918_n.jpg

@Çiğdem- bak dizinin başrolleri @destere yi seviyor :F