ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

10006497_554864581281302_3469827021272530918_n.jpg

@Çiğdem- bak dizinin başrolleri @destere yi seviyor :F
hahahaha bu neyaaaa o kokuyaa nasıl dayanıyor bunlar :F

5x1
5x2
5x3
güzeldi

A nın shana çıkması yine olmadı onca işi shana mı yapıyor yani shana öleceğine bodur aria ölse yada mona ölse mutlu olurdum
shana at gibi kızdı yazık ettiler :)
ezranın fokunda boncuk buldular? son bir kaç bölümdür ezrayı parlatmak için zoraki bir çaba oysa ezra ölmeliydi ne güzelde vurulmuştu ölse olmazmıydı yani?
ikinci bölümde bu sefer alisonun annesi öldürüldü güzel oldu o kadını sevmemiştim, alisonlu kısımlar ve monalı kısımlar çok sıkıcı
melisa ve babası spencerdan bişeyler saklıyorlar ama nedir ne değildir belli değil sanırım melisaya atlar tecavüz etmiş küçükken :)
spencer ı daha çok görmek istiyoruz
hannoşum saçını boyatacak umarım sarıdan vazgeçmez biz onu sarı sevdik gerçi esmer olsada yok dememde yinede sarışın daha güzel :)

@xemrexxx 5x2 ye yorum yapmamışsın basuretinmi bağlandı ? :)
@Forumdash hala ortada yok kimbilir kaçıncı bölümle boğuşuyor :)

5x4 ne zaman acaba ??

5x1
5x2
5x3
güzeldi

A nın shana çıkması yine olmadı onca işi shana mı yapıyor yani shana öleceğine bodur aria ölse yada mona ölse mutlu olurdum
shana at gibi kızdı yazık ettiler :)
ezranın fokunda boncuk buldular? son bir kaç bölümdür ezrayı parlatmak için zoraki bir çaba oysa ezra ölmeliydi ne güzelde vurulmuştu ölse olmazmıydı yani?
ikinci bölümde bu sefer alisonun annesi öldürüldü güzel oldu o kadını sevmemiştim, alisonlu kısımlar ve monalı kısımlar çok sıkıcı
melisa ve babası spencerdan bişeyler saklıyorlar ama nedir ne değildir belli değil sanırım melisaya atlar tecavüz etmiş küçükken :)
spencer ı daha çok görmek istiyoruz
hannoşum saçını boyatacak umarım sarıdan vazgeçmez biz onu sarı sevdik gerçi esmer olsada yok dememde yinede sarışın daha güzel :)

@xemrexxx 5x2 ye yorum yapmamışsın basuretinmi bağlandı ? :)
@Forumdash hala ortada yok kimbilir kaçıncı bölümle boğuşuyor :)

5x4 ne zaman acaba ??
5x4 salı günü:X