Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
6R0G2E.png

*^* çok delikanlı adam dediğiniz sonlara yaklaşıldıkça anlamsız,itici hareketlerini yavaş yavaş bırakıp ağlamalara, sülalesinin ismini kumsallara yazıp yas tutmaya başladı. :)))
*^* içim dışım bir diyen kişi oyunlarda canım benim, kardeşim ; oyun sonrası balık eti mezgit ben ikiyüzlü fit sözleriyle nidalar atıyordu. :)))
*^* adam gibi adam diyenler o bir striptizci ERKEK :))))
*^* sürekli halka karşı kendini acındırmalar, yok biletim yok, havalanırlarsa beni unuturlar ama ben unutmam vs vs. umarım sende özünü unutmayıp tekrar striptizciler zinciri açıp işletirsin :)))

kısacası, acun kendi yazdı kendi oynattı ve sundu. :):)

*^* çok delikanlı adam dediğiniz sonlara yaklaşıldıkça anlamsız,itici hareketlerini yavaş yavaş bırakıp ağlamalara, sülalesinin ismini kumsallara yazıp yas tutmaya başladı. :)))
*^* içim dışım bir diyen kişi oyunlarda canım benim, kardeşim ; oyun sonrası balık eti mezgit ben ikiyüzlü fit sözleriyle nidalar atıyordu. :)))
*^* adam gibi adam diyenler o bir striptizci ERKEK :))))
*^* sürekli halka karşı kendini acındırmalar, yok biletim yok, havalanırlarsa beni unuturlar ama ben unutmam vs vs. umarım sende özünü unutmayıp tekrar striptizciler zinciri açıp işletirsin :)))

kısacası, acun kendi yazdı kendi oynattı ve sundu. :):)
senin gibi izleyen çok melun olduğu sürece macun devam eder böyle :A

fdafas o konsey öncesi turabiye bukadar yüklenilmesse en az &70 alırdı

hatta twitterdan biri bir twit attı hemen sildi twiti turabi %67 almıs aslında oranlarla oynamıslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking