Sahra hariç hepsine karşı yarıştı.ADAMGİBİADAMTURABİÇAMKIRAN@Maskeli Fedai yarın görüşüruz , sende sakin ol , sevin biraz ))
de get celaut.ss@xemrexxx nerde??? o Survivor izleyince reytingi düşüyor(salı) sonra totalleşiyordu(çarşamba)
kalitesiz şeyler ele geçirmiş
yazık cidden
senin gibi izleyen çok melun olduğu sürece macun devam eder böyle*^* çok delikanlı adam dediğiniz sonlara yaklaşıldıkça anlamsız,itici hareketlerini yavaş yavaş bırakıp ağlamalara, sülalesinin ismini kumsallara yazıp yas tutmaya başladı. ))
*^* içim dışım bir diyen kişi oyunlarda canım benim, kardeşim ; oyun sonrası balık eti mezgit ben ikiyüzlü fit sözleriyle nidalar atıyordu. ))
*^* adam gibi adam diyenler o bir striptizci ERKEK )))
*^* sürekli halka karşı kendini acındırmalar, yok biletim yok, havalanırlarsa beni unuturlar ama ben unutmam vs vs. umarım sende özünü unutmayıp tekrar striptizciler zinciri açıp işletirsin ))
kısacası, acun kendi yazdı kendi oynattı ve sundu.
seviyesizlik yarışmasıydı ki turabi kazandıEfendilik yarışması mıydı ben mi yanlış biliyorum
bu sene sonlara doğru izlemeye başladım, yoksa çoğunlukla izlemedim.senin gibi izleyen çok melun olduğu sürece macun devam eder böyle
Yanlış izlemişsin o zamanseviyesizlik yarışmasıydı ki turabi kazandı
bu sene sonlara doğru izlemeye başladım, yoksa çoğunlukla izlemedim.
Valla iyi idare ediyoruz ya senden naber ?
İyilik işteValla iyi idare ediyoruz ya senden naber ?
Survıvor yarışmasını EFENDİLİK yarışmasına çevirdinizBizde devam ediyor
Hem efendi hem oyunlarda başarılı hakeden kazanamadı senle tartışmıyacam sen sevincini yaşa burdaSurvıvor yarışmasını EFENDİLİK yarışmasına çevirdiniz
Gökhancıların hepsi efendi olan kazanmalıydı diyorlar
Hak etmeseydi birinci olamazdı zatenHem efendi hem oyunlarda başarılı hakeden kazanamadı senle tartışmıyacam sen sevincini yaşa burda