Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek şampiyon kara fare :D

[HASHTAG]#GokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdaminDibiGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SampiyonGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SurvivorGokhan[/HASHTAG] [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdaminKarekokuGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdamGibiAdamGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#GercekSampiyonGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SampiyonGokhan[/HASHTAG]

Şuan resmi olmayan sonuçlar : %53 Turabi %47 Gökhan Oylamanın bitmediğini de hatırlatalım :)

[HASHTAG]#GokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdaminDibiGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SampiyonGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SurvivorGokhan[/HASHTAG] [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdaminKarekokuGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#AdamGibiAdamGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#GercekSampiyonGokhanKeser[/HASHTAG] [HASHTAG]#SampiyonGokhan[/HASHTAG]

Acun da Turabi gibi kzanınca bi tuhaf tuhaf hareketler yapıyor:T: Ego manyakları:T:

Hala devam mı ediyor ben hayal mı görüyorum. Şu Acun kadar izleyiciyi kullanan birisi yoktur herhalde. Yazık millet heyecanla bekliyor.. :D

Acun Ilıcalı'yı tebrik ediyorum. Ekibini de ön plana çıkartıyor. Emeğe saygısı var. Bu da iyi bir şey tabi ki. :)

daha açıklanmadı mı hadi lan :d

@Maskeli Fedai aga sakin ol sprittizci turabinin gerçek yüzü ortaya çıktı diye niye sinirleniyon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...