Bütün varmış hadi Allah zihin açıklığı versin kolay gelsiniyi uykular da bana niye söylüyon benimde okumam gereken 700 sayfa var
Yok artık 😱 @Bully @sokak sanati @Eray Güler biliyor be@Maskeli Fedai ben kimseyi desteklemiyorum diyorum sen beni bir tarafa süruklüyorsun ))
büt sonunu düşünene kahraman olamaz zihniyetiyle yola çıkıyorum bakalım ustamın lafı işe yarayacak mıBütün varmış hadi Allah zihin açıklığı versin kolay gelsin
Hatırlatmamaga hatırlat sana sonra uçacam şuan internet hızımdan ötürü gerekli cevapları tam olarak veremiyorum bak hatırlat unutma sakın
espri yapmıyorum zaten güzel kardeşim duygu ve sana iyi geceler hadi bakalım geç oldu yatmakta fayda var hadi anam hadi@takas zaten espri yapamıyorsun oda ayrı
Adamlık parayla ölçülmüyor@takas Sağol yatma saatimi sen belirledigin icin sende kvp sayfana dön hatlar karıştı galiba ))
@Maskeli Fedai yarın ödülünü verir turabi sana ))
genel olarak Türkiye de yatma vakti olduğu için dedim kardeş niye yanlış anlıyon ))@takas Sağol yatma saatimi sen belirledigin icin sende kvp sayfana dön hatlar karıştı galiba ))
@Maskeli Fedai yarın ödülünü verir turabi sana ))
Bizim dün öyle bugün böyle arkadaşlara ihtiyacımız yok@Maskeli Fedai birseyler derim ama sen kaldıramiyorsun yorumlara , yarın konusuruz , bu arada tebrik ederim )
final olduğu için normaldir neyse iyi geceler herkese@takas seni kışkırtmadim bende seni severim ama buraya az gelirdin ya şaşırdım bende simdi )
Hakaret etmedim birşey etmedim ne diye ceza alacam@Maskeli Fedai yine ceza alicaksin yarışma ile gercekleri karıştırma. Bu kez affedilmezsin.