FF Film Kulübü | 1. Sezon | Her Hafta İki İyi Film İzleyelim...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geceleri izliyorum filmleri genelde. 'A Beautiful Mind' ve 'Memento'yu izledim mesela en son. İçim dışıma çıktı. İzlerim birkaç film daha sanırım. :)
Sen bizim filmleri değil başka filmleri izliyorsun o zaman. :D

Sen bizim filmleri değil başka filmleri izliyorsun o zaman. :D
Öyle oldu biraz. Listede adım yoktu, öylesine izlediğimi sanıyordum. Bu filmleri indirmiştim, izledim. Daha var izlemek istediğim aklımda kalan ama listedekilere tekrar giriş yapayım en iyisi. :D

Tamam madem izleyeceksin senin için 4 gün daha uzatalım. Belki birkaç kişi daha çıkar izleyen. Pazar günü bu sezon biter, Pazartesi de ikinci sezona geçeriz. :):)

Yok ayrı konu olur. :):)
hafta sonu iki film birden izlerim zaten aklımda iki film var izlemek isteyipte zaman bulamamıştım :)

izlemek isteyipte izleyemediğim iki film vardı dediğim gbi bugün ikisinide izledim bunlardan biri rıhtımlar üstünde adlı 1954 yapımı filmdi , diğeri brokeback mountain dı ikiside iyiydi ama yorum yapacağım konularını bulamadım:))
konuları aramaya devam ediyorum bulamazsam rıhtımlar üstündeye 8 puan
brokeback mountain a 8 puan veriyorum eklemeyi unutma @OzaN :)

izlemek isteyipte izleyemediğim iki film vardı dediğim gbi bugün ikisinide izledim bunlardan biri rıhtımlar üstünde adlı 1954 yapımı filmdi , diğeri brokeback mountain dı ikiside iyiydi ama yorum yapacağım konularını bulamadım:))
konuları aramaya devam ediyorum bulamazsam rıhtımlar üstündeye 8 puan
brokeback mountain a 8 puan veriyorum eklemeyi unutma @OzaN :)
İlk mesajda var linkler. Hem tabloda var hem de üstte tıklayın diye bir yazı yazmışım. :):)