FF Film Kulübü | 1. Sezon | Her Hafta İki İyi Film İzleyelim...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çoğu kişi için ya bu hafta ya da Haziran'ın ilk haftaları sınav haftası. O nedenle etkinliğin ikinci sezonunu 15 Haziran'da başlatıp bu sezonu da 10 Haziran'a uzatabiliriz belki. :)

Benim için daha iyi olur, diğerleri için de iyi olur bence. :)

Ya ben buna nasıl katılabilirim ne izlemem lazım nasıl yetişicem sizlere :)
Çok basit https://fav10.net/forum/forums/film-bilgileri-yorumları.729/?prefix_id=22 buradaki filmlerden seçtiklerini izlemeye başlayabilirsin hemen. İzledikten sonra filme ilgili başlıkta yorum yapıp 10 üzerinden puan vermen yeterli. :) Yalnız sonuna geldin kısa bir süre kaldı o nedenle sık sık izlemen lazım. :):)

Benim için daha iyi olur, diğerleri için de iyi olur bence. :)
Benim de işime gelir, öyle yaparız gibi. :)

Çok basit https://fav10.net/forum/forums/film-bilgileri-yorumları.729/?prefix_id=22 buradaki filmlerden seçtiklerini izlemeye başlayabilirsin hemen. İzledikten sonra filme ilgili başlıkta yorum yapıp 10 üzerinden puan vermen yeterli. :) Yalnız sonuna geldin kısa bir süre kaldı o nedenle sık sık izlemen lazım. :):)

Benim de işime gelir, öyle yaparız gibi. :)
Bir daha ki sene olackamı yada yazın ?* sınavlarda var yetişemem hiçbirşeye o zaman

İlk mesaj güncellendi.

Etkinlik daha önce konuştuğumuz gibi bu dönem çoğu kişinin sınav dönemi olması nedeniyle 10 Haziran'a kadar uzatıldı. Yeni sezon ise 15 Haziran'da başlayacak.

Bazı filmleri çok sayıda kişi izledi ama bazı filmlerde çok az sayıda kişi kaldık. :) Benim şahsen üç filmim kaldı, onları da izleyeceğim en kısa zamanda.

@sokak sanati What's Eating Gilbert Grape'i izlemeyen tek kişi kalmışsın, sen de izle istersen. :):)

Bir fazla çok ilgi gören film Crash oldu. Onu da izlemeyen arkadaşlar izlesinler bence. :)

Gladiator, As Good as It Gets, To Kill a Mockingbird ve henüz benim de izleyemediğim Princess Mononoke az kişinin izleyip çok beğendiği filmlerden bazıları. Kramer vs Kramer, Broadback Mountain gibi filmler de eklenebilir bunlara. Vereceğiniz oylar etkinlik sonrası oluşacak sıralamayı doğrudan etkileyebilir bu filmlerde. :)

Güzel filmlerimiz var listede izleyelim işte sırası gelmişken. :):)

@berkann @destere @sürgünüm @Forumdash @cevaa @legolas9900 @sokak sanati @gundix123

Daha önce haber verdik mi bilmiyorum ama @ehsan7000 sen de filmlere ilgilisin eğer bu aralar işin yoksa 10 Haziran'a kadar sen de listedeki filmlerden bazılarını izleyip oylamaya katılabilirsin. :):)

İlk mesaj güncellendi.

Etkinlik daha önce konuştuğumuz gibi bu dönem çoğu kişinin sınav dönemi olması nedeniyle 10 Haziran'a kadar uzatıldı. Yeni sezon ise 15 Haziran'da başlayacak.

Bazı filmleri çok sayıda kişi izledi ama bazı filmlerde çok az sayıda kişi kaldık. :) Benim şahsen üç filmim kaldı, onları da izleyeceğim en kısa zamanda.

@sokak sanati What's Eating Gilbert Grape'i izlemeyen tek kişi kalmışsın, sen de izle istersen. :):)

Bir fazla çok ilgi gören film Crash oldu. Onu da izlemeyen arkadaşlar izlesinler bence. :)

Gladiator, As Good as It Gets, To Kill a Mockingbird ve henüz benim de izleyemediğim Princess Mononoke az kişinin izleyip çok beğendiği filmlerden bazıları. Kramer vs Kramer, Broadback Mountain gibi filmler de eklenebilir bunlara. Vereceğiniz oylar etkinlik sonrası oluşacak sıralamayı doğrudan etkileyebilir bu filmlerde. :)

@berkann @destere @sürgünüm @Forumdash @cevaa @legolas9900 @sokak sanati @gundix123

Daha önce haber verdik mi bilmiyorum ama @ehsan7000 sen de filmlere ilgilisin eğer bu aralar işin yoksa 10 Haziran'a kadar sen de listedeki filmlerden bazılarını izleyip oylamaya katılabilirsin. :):)

Bugün rang de basanti ve gladiator u izledim :A yarina yorum ve puanlamasini yaparim :D 10 haziran iyiymis :D

İndirdiğim ama izleyemediğim bir kaç film var onalrıda izleyip kapatırım.:)

İlk mesaj güncellendi.

Kramer vs Kramer ve Brokeback Mountain'ı izledim.Güncelleme sırasında aklında bulunsun.:D

What's Eating Gilbert Grape'yi demişsin ama onu alt yazılı oalrak online izleyebiliyorum anca.İndiremedim bir türlü.Ama çalışacağım izlemeye.

Listeyi son halini duyurmadan önce son kez güncelledim. @Arslan Bey sen de tabloya eklendin. :)

Tüm filmleri tamamlayan ilk kişi oldum. Keşke ilk daha doğrusu tek ben olmasaydım ama neyse mühim değil. :D

Etkinliğin son tarihini 10 Haziran olarak duyurmuştum ama 10 Haziran'da çok yoğunum ve sonuçları açıklayamayacağım o nedenle bir gün daha uzatıp 11 Haziran'a alıyorum.

Biliyorum bu aralar bir çoğunuz sınavlarla falan yoğunsunuz ama müsait durumda olanlarınız varsa birkaç film daha izlemek için çok geç değil. :):)

@berkann @gundix123 @cevaa @Forumdash @destere @sürgünüm @legolas9900

Etkinlik filmlerinin hepsini tamamlamayacağım. Bir film daha izleyip 14/16 yaparak sonlandıracağım. :D