Erteleye erteleye bir hal olduk yeni sezona geçmemiz lazım artık.şunu 25 hazirana çeksen @OzaN belki bir kaç film daha izleriz 11 haziran nedir ?
O kadar izlemişken iki tane daha izler tamamlardım ben ama sen bilirsin tabii.Etkinlik filmlerinin hepsini tamamlamayacağım. Bir film daha izleyip 14/16 yaparak sonlandıracağım.
bir iki film daha izleyeceğim hafta sonu, süre geçiyor ama başka türlüde olmuyor ?Erteleye erteleye bir hal olduk yeni sezona geçmemiz lazım artık.
O kadar izlemişken iki tane daha izler tamamlardım ben ama sen bilirsin tabii.
Tamam madem izleyeceksin senin için 4 gün daha uzatalım. Belki birkaç kişi daha çıkar izleyen. Pazar günü bu sezon biter, Pazartesi de ikinci sezona geçeriz.bir iki film daha izleyeceğim hafta sonu, süre geçiyor ama başka türlüde olmuyor ?
Yok ayrı konu olur.@OzaN ödül konusu olacak değil mi ayrı? Yoksa buradan mı yazacağız?
Ne zaman açarsın?Tamam madem izleyeceksin senin için 4 gün daha uzatalım. Belki birkaç kişi daha çıkar izleyen. Pazar günü bu sezon biter, Pazartesi de ikinci sezona geçeriz.
Yok ayrı konu olur.
Pazartesi açarız izleme süresi dolsun da önce.Ne zaman açarsın?
Pazartesi çok geç.Pazartesi açarız izleme süresi dolsun da önce.
5 gün var şunun şurasında. İstersen Pazar gecesi yapalım.Pazartesi çok geç.
5 gün az mı? Ben şimdi vermezsem ödüllerimi karıştırırım başka filmlerle. Neyse deftere filan yazarım, artık.5 gün var şunun şurasında. İstersen Pazar gecesi yapalım.
Not defterine veya excel'e falan yaz kaydet bilgisayara.5 gün az mı? Ben şimdi vermezsem ödüllerimi karıştırırım başka filmlerle. Neyse deftere filan yazarım, artık.
Tamam. Ödül verecek film bulamıyorum ya.Not defterine veya excel'e falan yaz kaydet bilgisayara.
Ben biraz önce kafamda ödülleri dağıttım galiba.Tamam. Ödül verecek film bulamıyorum ya.
Anında güncellemyorum, belli aralıklarla ama madem istedin güncelledim.@OzaN Brokeback Mountain'ı izlemiştim ben yorumuda yapmıştım 6.5 puan.Eklememişsin.
Ben biraz önce kafamda ödülleri dağıttım galiba.
Anında güncellemyorum, belli aralıklarla ama madem istedin güncelledim.
Başka neleri izlemeyi düşünüyorsun süreyi haftanın sonuna kadar uzattık?
@Arslan Bey sen de haftasonuna kadar baya film izleyebilirsin sınavların bittiyse.
Evet kadın oyuncu pek yok ama onda da belli benim ödüllerim. Adayları tamamlama kısmı biraz sıkıntı olabilir. Erkek oyuncuda ise aday bolluğundan sıkıntı olacak gibi.Ben kadın oyunculara bir şey bulamıyorum. Bir de teknik ödüllerin hepsini Gladiator toplayacak.
Ben biraz önce kafamda ödülleri dağıttım galiba.
Anında güncellemyorum, belli aralıklarla ama madem istedin güncelledim.
Başka neleri izlemeyi düşünüyorsun süreyi haftanın sonuna kadar uzattık?
@Arslan Bey sen de haftasonuna kadar baya film izleyebilirsin sınavların bittiyse.
Ben daha aday bulamadım.Evet kadın oyuncu pek yok ama onda da belli benim ödüllerim. Adayları tamamlama kısmı biraz sıkıntı olabilir. Erkek oyuncuda ise aday bolluğundan sıkıntı olacak gibi.
Ben 6'ya çıkarmayı bile düşünüyordum 5 az yani normal de bazı kategoriler için az.Ben daha aday bulamadım.
Bu sefer bir sınır bulsana aday sayısına. 5 olmasın ama çok fazla olur.
Geceleri izliyorum filmleri genelde. 'A Beautiful Mind' ve 'Memento'yu izledim mesela en son. İçim dışıma çıktı. İzlerim birkaç film daha sanırım.@Arslan Bey sen de haftasonuna kadar baya film izleyebilirsin sınavların bittiyse.