Flaş Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D 'de

Kanal D'de düşer ve Pt2'ye atılır belki. :D

asparagas haber diyecem ama bu söylenti neredeyse 1 aydır var ne kanal d ne de pana filimden bir yalanlama var çok enteresan demek ki ateş duman misali gerçekik payı yüksek

bu arada eğer böyle bir evlilik sözkonusu olursa kanal d çok akıllı bir hamle ile vadinin en düşük reyting aldığı zamanda almış olacak ve bütün gelişmeler şartlar kanal d nin istediği şartlarda olacak vadide bu şartları tıpış tıpış kabul etmek zorunda kalacak

Haber doğruysa @takas için hayırlı olsun diyorum:X Kanal D romanyada da yayınlanır reyting rekoru kırarsa @xemrexxx 'den haberlerini bekliyor ve KVp fanliği bekliyoruz o gunlerde:X

Hey gidi koskoca Kanal D :( Nerde Aşk-ı Memnu'lu Kanal D nerde şimdiki Kanal D :( Umarım yalan haberdir ve yine umarim star'a geçer :A Nasılsa kardeşi de star'a dizi yapıyormuş dicem ama kötülemek istemiyorum😕 Sonuçta Savcı Turgut reyizin dizisi :X
romanlar izlemez :F

Beren Star'da 2015'de. :A
O Kıvanç gibi Kanal D`yi satmaz. Kıvançın hali ortada. :D

Ay Yapıma şart koşar Kanal D diye. Kenan nasıl atv diyorsa hep. Ayrıca Kanal D`nin arası Kuzey yüzünden bozuk değildir Ay Yapın ile. Yoksa Kurt Seyit de atıldı PT2`ye. :D

O Kıvanç gibi Kanal D`yi satmaz. Kıvançın hali ortada. :D

Ay Yapıma şart koşar Kanal D diye. Kenan nasıl atv diyorsa hep. Ayrıca Kanal D`nin arası Kuzey yüzünden bozuk değildir Ay Yapın ile. Yoksa Kurt Seyit de atıldı PT2`ye. :D
Ay Yapım'a döneceği ne malum. Bence TMC ile anlaşacak. :D

Ay Yapım'a döneceği ne malum. Bence TMC ile anlaşacak. :D
TMC da olsa Kanal D`de olur. TMC atv`ye dizi yapıyor da Kanal D`ye mi yapmayacak? :D

En son Bir Çocuk Sevdim ve Bizim Yengeyi yapmıştı galiba. :D

Bence TMC ile çalışmaz. Her film yaptığı şirket ile dizi yapmak zorunda mı?

TMC da olsa Kanal D`de olur. TMC atv`ye dizi yapıyor da Kanal D`ye mi yapmayacak? :D

En son Bir Çocuk Sevdim ve Bizim Yengeyi yapmıştı galiba. :D

Bence TMC ile çalışmaz. Her film yaptığı şirket ile dizi yapmak zorunda mı?
2012'de TMC 4 Milyon TL'ye transfer teklifi etmiş Beren'e film setinde iyice yakınlaşmışlardır. :A

Vadi'nin kanal d'ye geçebileceğine inanan ya da mantığına uyan var mı? :F

Pana bildiğim kadarıyla tayyipci, Tayyip desen aydın doğanı tokatlayacak yakında. :)))

Sonuç olarak ideolojiler farklı, Vadi'nin kanal d'ye geçmesi saçma olur. :A

Ha geçer mi geçer Aydın Doğan'dan her şey beklenir, belki eskisi gibi Tayyip'e yalakalık yapar gözüne girmek için Vadi'yi alıyor olabilir. :F

---

O değil de geçerse Vadi'ye saydıranların yeni sezonda Vadi hakkında ne düşüneceklerini çok merak ediyorum(!) :)))))))))))))))))))))))

@denizz19 kurtlar vadisinin geçmesi için muhalefet yapmalı kurtlar vadisi pusu ama o zaman Başbakan kalesini kaybeder ve desteği çektimi dizi 5 e kadar düşer AB de 3 e @ABAY_06

OZAMAN dizi biter