- Reaksiyon puanı
- 34,769
- Puanı
- 1,061
Süpermodumuz @Dosi yine eski avatarina dönmüs, bu konuyu aktif etmek gerek.
Oldu bil.Süpermodumuz @Dosi yine eski avatarina dönmüs, bu konuyu aktif etmek gerek.
Öyle mi diyorsun?Şirretlik dozunu artıracak demek ki , kedi profiliyle sevimli görünmeye karar vermiş
Bende aynı fotoyu koyucam. Maksat kafası karışsın ben miyim değil miyim diye. Gır gır şamata olsun bana. 😅Süpermodumuz @Dosi yine eski avatarina dönmüs, bu konuyu aktif etmek gerek.
Bende aynı fotoyu koyucam. Maksat kafası karışsın ben miyim değil miyim diye. Gır gır şamata olsun bana. 😅
benim var kedim söylemiştim sanırım habire yemek yiyip gaz çıkarıyor yanında oturmak işkence resmenOooy çok tatlı
çocukken bende sokak kedilerine bakardım hep onun için her cins kedi besledim diyebilirim
bende minnoştan yanayım kız güzel ama soğuk ve itici
Ona nasıl dönüşecek kediden. Prens öperse olur ancak. Masallarda öyle çünkü @DosiBen kavruğuma yapmıştım ama ona yapmadım diye düşünüyorum. @Dosi buna dönüşecek kıyamet kopacak.
Ekli dosyayı görüntüle 131150
Ona soran mı oldu ki? 😅 Forumda kendi kararlarımı kendim veriyorum. Baksın işine 😅😅😂Yani @Dosi 'nin hoṣuna gitmeyebilir
Fake üyelik kategorisinden bakarım icabınaOna soran mı oldu ki? 😅 Forumda kendi kararlarımı kendim veriyorum. Baksın işine 😅😅😂
Bu sözler sonrası avatarımı kalıcı yaparım bu gidişle. Fazla pozitif yorumlar geldiMinnoş Tatlıymis @Dosi
Gs konusu fırsatını gördüm mü affetmem.Dünyanın en tatlı kedisi gibi bir şey