Flaş Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D 'de

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,150
Puanı
1,060
Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalını seçti.Başrollerinde Necati Şaşmaz Kenan Çoban ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu Eylül ayından itibaren kendi günü ve saatinde Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşacak.
necati_sasmaza_anjiyo_yapildi_h30965.jpg

Son düzenleme:
Ya hiç yakışmaz kanal d ye...Şimdi diyeceksiniz ki stara yakışır diğilmi...O na da yakışmaz:DEn iyisi Show o olmazsa da atv de devam etmeli bence:)

reyting açısından sevindim bu habere kanal d küçük ağa gibi saçma sapan bir diziye her hafta totelde 13 abde 12 aldırıyorsa eğer kurtlar vadiside 15 16 reytingleri yine tekrardan rahat görmeye devame decek başarılı diziler kanal d ekranında reyting kaybı yaşamaz hak ettiğimiz reytingleri alırız bence :Z:Z:Z

aaa kanal d ekranındada kurtlar vadisi izlemek çok tuhaf olucak gerçekten şuan düşününce bile tuhaf geliyor alışması zor olucak kanal d kanalından dizi takip etmiyordum en soın yine 2005 yılında kurtlar vadisi için bakmıstım kanal d ekranına :kiki::kiki:

Reyting kurdu diyorsunuz.:D

Umarım adamların ayda yılda bir kez tuttan haberlerinden biri bu olmaz.Kanal D fena düşer gözümde...

Seneye Beren Dizisi olmassa Kanal DDDDDD deyim🙂🙂🙂🙂🙂

Reyting kurdu diyorsunuz.:D

Umarım adamların ayda yılda bir kez tuttan haberlerinden biri bu olmaz.Kanal D fena düşer gözümde...
Neden ki iyi transfer olur Star TV yi bu sefer geçeriz.
Muhteşem Yüzyıl da bitiyor zaten Acun da yok
Artık Eski reytinglere dönüyoruz🙂

Neden ki iyi transfer olur Star TV yi bu sefer geçeriz.
Muhteşem Yüzyıl da bitiyor zaten Acun da yok
Artık Eski reytinglere dönüyoruz🙂

ben kanal fanı değilim ama Kanal D'yi severdim yaptığı işlerle lakin Vadi;'den nefret ediyorum bana uzak olsun yeter dewrken sevdiğim bir kanalda yayınlanması soğutuyor o kanaldan beni.:(

@mrt-06 şimdi dönüşleri tek Acun yaptırmayacak baksana Vadi'de büyük dönüşlere imza atacak gibi.:F

Baktı ki perşembeyi yeni diziyle alamıyorum en iyisi perşembe birincisini kanala getireyim dedi galiba :F:F

Çok iyi bir gelişme olmuş. Zaten vadi atv de sürünüyordu ve reytingleri düşmeye başlamıştı çok iyi oldu artık 15 16 gelir.

Haber doğruysa @takas için hayırlı olsun diyorum:X Kanal D romanyada da yayınlanır reyting rekoru kırarsa @xemrexxx 'den haberlerini bekliyor ve KVp fanliği bekliyoruz o gunlerde:X

Hey gidi koskoca Kanal D :( Nerde Aşk-ı Memnu'lu Kanal D nerde şimdiki Kanal D :( Umarım yalan haberdir ve yine umarim star'a geçer :A Nasılsa kardeşi de star'a dizi yapıyormuş dicem ama kötülemek istemiyorum😕 Sonuçta Savcı Turgut reyizin dizisi :X