Çok fantastik oldu bu deniz part 2 😱Kanal D'de düşer ve Pt2'ye atılır belki.
Yoo niye fantastik olsun zaten 10 reytinge düştü AB oranları da düşük seneye total 8 AB 4 alırsa sonu yakındır.Çok fantastik oldu bu deniz part 2 😱
O kadar da değil ya sende 4 kadar düşürdün diziyi totalde 8 almazYoo niye fantastik olsun zaten 10 reytinge düştü AB oranları da düşük seneye total 8 AB 4 alırsa sonu yakındır.
Belki alır ya tutarsaO kadar da değil ya sende 4 kadar düşürdün diziyi totalde 8 almaz
Çok zor yükselir aksine senaryo yeni oyuncularBelki alır ya tutarsa
romanlar izlemezHaber doğruysa @takas için hayırlı olsun diyorum Kanal D romanyada da yayınlanır reyting rekoru kırarsa @xemrexxx 'den haberlerini bekliyor ve KVp fanliği bekliyoruz o gunlerde
Hey gidi koskoca Kanal D Nerde Aşk-ı Memnu'lu Kanal D nerde şimdiki Kanal D Umarım yalan haberdir ve yine umarim star'a geçer Nasılsa kardeşi de star'a dizi yapıyormuş dicem ama kötülemek istemiyorum😕 Sonuçta Savcı Turgut reyizin dizisi
Beren bir süre dizi yapmayacak ne yenilgisi? Beren ola ola diziyi alsaydı o zaman yenilgi olurdu. Beren gelince Vadiyi yine şutlar.Beren'in yenilgisini kabul mü etti şimdi kanal. Daha belli olduğunu düşünmüyorum.
Beren Star'da 2015'de.Beren bir süre dizi yapmayacak ne yenilgisi? Beren ola ola diziyi alsaydı o zaman yenilgi olurdu. Beren gelince Vadiyi yine şutlar.
O Kıvanç gibi Kanal D`yi satmaz. Kıvançın hali ortada.Beren Star'da 2015'de.
Ay Yapım'a döneceği ne malum. Bence TMC ile anlaşacak.O Kıvanç gibi Kanal D`yi satmaz. Kıvançın hali ortada.
Ay Yapıma şart koşar Kanal D diye. Kenan nasıl atv diyorsa hep. Ayrıca Kanal D`nin arası Kuzey yüzünden bozuk değildir Ay Yapın ile. Yoksa Kurt Seyit de atıldı PT2`ye.
TMC da olsa Kanal D`de olur. TMC atv`ye dizi yapıyor da Kanal D`ye mi yapmayacak?Ay Yapım'a döneceği ne malum. Bence TMC ile anlaşacak.
2012'de TMC 4 Milyon TL'ye transfer teklifi etmiş Beren'e film setinde iyice yakınlaşmışlardır.TMC da olsa Kanal D`de olur. TMC atv`ye dizi yapıyor da Kanal D`ye mi yapmayacak?
En son Bir Çocuk Sevdim ve Bizim Yengeyi yapmıştı galiba.
Bence TMC ile çalışmaz. Her film yaptığı şirket ile dizi yapmak zorunda mı?