Çok fantastik oldu bu deniz part 2 😱Kanal D'de düşer ve Pt2'ye atılır belki.![]()
Yoo niye fantastik olsun zaten 10 reytinge düştüÇok fantastik oldu bu deniz part 2 😱![]()
O kadar da değil ya sende 4 kadar düşürdün diziyi totalde 8 almazYoo niye fantastik olsun zaten 10 reytinge düştüAB oranları da düşük seneye total 8 AB 4 alırsa sonu yakındır.
![]()
Belki alır ya tutarsaO kadar da değil ya sende 4 kadar düşürdün diziyi totalde 8 almaz![]()
Çok zor yükselir aksine senaryo yeni oyuncularBelki alır ya tutarsa![]()
romanlar izlemezHaber doğruysa @takas için hayırlı olsun diyorumKanal D romanyada da yayınlanır reyting rekoru kırarsa @xemrexxx 'den haberlerini bekliyor ve KVp fanliği bekliyoruz o gunlerde
Hey gidi koskoca Kanal DNerde Aşk-ı Memnu'lu Kanal D nerde şimdiki Kanal D
Umarım yalan haberdir ve yine umarim star'a geçer
Nasılsa kardeşi de star'a dizi yapıyormuş dicem ama kötülemek istemiyorum😕 Sonuçta Savcı Turgut reyizin dizisi
![]()
Beren bir süre dizi yapmayacak ne yenilgisi?Beren'in yenilgisini kabul mü etti şimdi kanal.Daha belli olduğunu düşünmüyorum.
![]()
Beren Star'da 2015'de.Beren bir süre dizi yapmayacak ne yenilgisi?Beren ola ola diziyi alsaydı o zaman yenilgi olurdu. Beren gelince Vadiyi yine şutlar.
![]()
O Kıvanç gibi Kanal D`yi satmaz. Kıvançın hali ortada.Beren Star'da 2015'de.![]()
Ay Yapım'a döneceği ne malum. Bence TMC ile anlaşacak.O Kıvanç gibi Kanal D`yi satmaz. Kıvançın hali ortada.
Ay Yapıma şart koşar Kanal D diye. Kenan nasıl atv diyorsa hep. Ayrıca Kanal D`nin arası Kuzey yüzünden bozuk değildir Ay Yapın ile. Yoksa Kurt Seyit de atıldı PT2`ye.![]()
TMC da olsa Kanal D`de olur. TMC atv`ye dizi yapıyor da Kanal D`ye mi yapmayacak?Ay Yapım'a döneceği ne malum. Bence TMC ile anlaşacak.![]()
2012'de TMC 4 Milyon TL'ye transfer teklifi etmiş Beren'e film setinde iyice yakınlaşmışlardır.TMC da olsa Kanal D`de olur. TMC atv`ye dizi yapıyor da Kanal D`ye mi yapmayacak?
En son Bir Çocuk Sevdim ve Bizim Yengeyi yapmıştı galiba.
Bence TMC ile çalışmaz. Her film yaptığı şirket ile dizi yapmak zorunda mı?