HBO Silicon Valley 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl yorum yapmayı unutuyorsun ya izleyen olduğu halde kendi kendime yorumluyorum gibi oluyor. :( @sürgünüm de yok zaten kaç haftadır :(

Bu kadar olumsuz başlayacağını pek düşünmüyorum. :):)
Ertesi gün yorum yazarım diye foruma girmiyorum sonra forumda hayllere dalıyoruz unutuyoruz :F Top 15'de gördüğümde aklıma geliyor ancak ama ben düzenli takip ediyorum:X Bu hafta yokmuş baya boşlukta hissettim kendimi kara kara gece ne izlesem diye düşünüyorum:X

Ertesi gün yorum yazarım diye foruma girmiyorum sonra forumda hayllere dalıyoruz unutuyoruz :F Top 15'de gördüğümde aklıma geliyor ancak ama ben düzenli takip ediyorum:X Bu hafta yokmuş baya boşlukta hissettim kendimi kara kara gece ne izlesem diye düşünüyorum:X
Film etkinliğinden film izle biraz sen de benim gibi. :D

Unutmasan iyiydi, hatırlamaya çalış. :D

Nasıl yorum yapmayı unutuyorsun ya izleyen olduğu halde kendi kendime yorumluyorum gibi oluyor. :( @sürgünüm de yok zaten kaç haftadır :(

Bu kadar olumsuz başlayacağını pek düşünmüyorum. :):)

Diziyi izlemeden önce olumsuzdum zaten, izledikten sonra da bişey değişmedi :D

@Forumdash 2.bölümde de beğenmezsem bırakırım. Beğenmek için zorlaya zorlaya izleyemem, sıkılırsam bırakırım :D

Git sen Entourage'ı 5. defa izle sana dizi önerende kabahat. :D
Dizinin ilk bölümü kötüydü daha niye devam edeyim ki :D Doğru dürüst karakterlerin adı bile geçmedi, hemen uygulamayı yaptı, 10 milyona sattı :D

Entourage bin basar bu diziye, 5. defada izlerim, 100. defada :D

1x8 (Sezon Finali)

Çok iyi bir sezon finali oldu. Final de olsa olurmuş zaten final olabilir mantığıyla çekilmiştir muhtemelen. :)

Güldürme olarak bakılmaması gereken, senaryosuyla izlettiren bölümlerdendi. :)

Richard reyise helal olsun son dakikada durumu iyi kurtardı. :)

Son anda aksilik çıkıp gibi gözüküp sonra çıkmaması falan biraz klişe bir durumdu ama mühim değil. Komedi dizisi sonuçta. :D

Bölümün güldüren karakteri ise tabii ki Jared idi. :D

IMDb'de 9.1 ile dizinin en yüksek puanını almış. Bölüm sonrası dizinin genel puanı da 8.4'ten tekrar 8.5'e çıkmış. Benim de puanım:

9/10

Sezona genel yorum çok yakında. :):)

[HASHTAG]#SiliconValley[/HASHTAG] S01B08 (s.finali)

Off ne tez s.finali geldi yahu😕
Muhteşem bir bölümdü kesinle.Richard'a helal olsun diyorum. Sex gerçekten zihin açarmiş:F:F

Adamlarlar oturdular masturmasyon hesapları yaptılar:F Baya güldürdüler.Richard da sunumda o hareketleri yapması da :F

Erlich dizinin komedi unsuru resmen:F Gavin'in tv'deki roportajına mudahele edip ve dayak sebebinin onun arkasında olmasınaima ettirmesi :F Güldüğüm başka sahneydi:X

Ve Peter için Allah rahmet etsin:) Jenerik sonu andılar:)

Bölüme puanım 10/10 :X

1x5

Nihayet uzun bir aradan sonra dönebildim diziye. Bölüm ortalamanın altındaydı. Bilmiyorum belkide uzun bir aranın ardından ben belkide fazla sevememiş olabilirim. :)

Garaj kapısındaki grafiti sex objesi içerdiği için şikayet üzerine polis geldi ''bakın, evinizin içindeki yaptığınız sizi ilgilendirir'' sözüyle yaptığı gay göndermesi ve Erlich'in tablonun satılmasına gösterdiği tepki eğlenceli sannelerdi. :)
7/10

1x6

Bir önceki bölüme göre oldukça iyiydi hatta ortalamanın üstündeydi. :)

Jared'in başına gelenlere sesli güldüm, derdini anlatacak kimse bulamadı. :)

Dizide en güldüğüm kişi tartışmasız Erlich, Tara'yı tavlamak için yaptığı hareketler harikaydı. :)

Rachard'ın çocuklardan dayak yemesi üzerine Erlich'i çağırması ve Erlich'in çocuklardan birine tokatı basması da müthişti. :)
9/10

1x7

Her bölümünde daha da komik özellikle 6. ve 7. bölümde yardırdı. :)

Elrich diyorum, başka da bir şey demiyorum. süpersin, muhteşemsin. Son sahneye yarım saattir kahkaha atıyorum. :) (Adam jüri üyesinin kaşla göz arasında ikinci karısıyla da yatmış. :))
9/10

1x8 (Sezon Finali)

Son 2-3 bölümle bambaşka birşeye dönüştü harika bir sezon finaliydi. :)

800 adama 31 çektirme algoritması üzerinde çalıştıkları sahne sandalyeden düşürmüştür. :)

Richard sunum yaparken herşeyi eline yüzüne bulaştıracak diye korkmadım değil neyseki başarılı oldu ve 50 bin dolarlık ödülünde sahibi oldular. :)

Jared de ne bahtsız adam her bölüm başına bişey geliyor. :)

Richard ile Monica arasındaki yakınlaşmada 2.sezona kaldı artık. :)
9/10

1x1

Zaten tahmin edildiği üzere beğenmeme şansım yoktu. :D

Bu bölümden önce izlediğim başka bir dizide acayip şekilde kod yazasım geldi, ciddi anlamda kodlar sonrası beynim yanmış ve pes etmiş durumdaydım şu 2 haftadır.

Diziye gelirsek o 10 milyonu alır giderdim. :A

1x2

Adamlar bize bildiğin piyasayı öğretiyor yarım saatte. :D Kod çalmalar mı dersin, yanında ki ni satmak mı dersin ne dersen de. :)

1x1

Çok iyi bir başlangıç oldu, bu kadarını beklemiyordum. :)

İlk 4-5 dakika acaba hayal kırıklığı mı diye düşündüm ama sonrasında kendine bağladı kolayca.

Özellikle benim meslekle doğrudan ilgili olması tabii ki benim sevmemi çok kolaylaştırdı. Başroldeki eleman idolüm olmaya aday. :D

Meslekten olmayan kişiler de benim kadar sever mi bilmiyorum ama haftalık olarak izleyeceğim kesinleşti diziyi. :):)

İlk bölüm komedi yönü çok yoktu ama zaten bu beklendik bir durumdu. :)

9/10

@Forumdash

@cevaa belki senin de ilgini çeker. İlk bölüm itibariyle kızlarla ilgili pek bir durum olmasa da. :D

IMDb 8.5 şu an itibariyle ama biraz düşecek gibi. Yine de 8 üstü kalması garanti gibi. :)
2 sene geçmiş bu mesajın üstünden daha yeni başladım :D Komedi dizisi kalmayınca mecbur başladım ama iyiydi ilk bölüm devam edicem :D