BesaleT
Emekli
Vallaha mı. Türkçe'ye de çok yakın kelimeleri.Dizi zaten isminden de anlaşılağı üzere Silikon Vadisi’nde geçiyor.
Vallaha mı. Türkçe'ye de çok yakın kelimeleri.Dizi zaten isminden de anlaşılağı üzere Silikon Vadisi’nde geçiyor.
Dizinin prodüksiyonunu üstlenen Mike Judge daha önce F-18 uçaklarının programlanmasında çalışmış..1987 yılında Silikon Vadisi’ne taşınıp burada bir girişimin parçası olmuş. Dolayısıyla diziye gerçek yaşamdan tecrübelerini aktardığı açık. @OzaNVallaha mı. Türkçe'ye de çok yakın kelimeleri.
Yok o tek izledi. Beni de izlemem için zorluyor ama bir türlü sıra gelmiyor. Bir sonraki başlayacağım bitmiş dizi o olacak herhalde ama önce eldekileri temizleyip bir de 2-3 tane daha yeni başlayanlara göz atmam lazım.
İzledim bile ben. Bugün izlediğim 4 dizinin yorumunu birden yapacağım biraz sonra.Siz ne zaman izleyeceksiniz? @OzaN @Forumdash
1x2
Güzel bölümdü yine. İlk bölümdeki yarattığı heyecan geçti bende ama bu beklenen bir durumdu. Komedi yönü de biraz daha fazlaydı bu bölüm.
Özellikle Koca Kafa ile ilgili sahneler komikti.
Şirket kurmanın o kadar da kolay bir şey olmadığını gördü ekip.
Gavin Belson ile düşman olmaları iyi olmadı. Algoritmayı gerçekten çözerlerse bizimkinin iş anlamsız kalır.
Peter Gregory de zor adam çıktı. Rehberlik etmesi için rehberlik edebileceği kadar şey olması gerekliymiş. 😕
Bu bölüm yan karakterlere yavaş yavaş girmeye başladılar ama ekipte Richard ve sürekli yanında dolaşan uzun saçlı adam dışındakileri henüz pek tanıyamadık. Yan karakterlere alıştıkça diziye daha da sıcak bakmamız muhtemel.
Bu arada Türkçe'ye nasıl çevirdiler bilmiyorum ama uzun saçlının sürekli "asshole olmalısın" ayarı sözler söylemesinin ardından Richard çıldırdıktan sonra "ne asshole ama" demesi güzeldi.
8/10
S01 B02 izledim
2.bölüm ilkine göre daha güzeldi daha komikti. Koca kafayı sanki bizim türk bir oyuncaya benziyordu.
Buldum Caner Özyurtlu
Bizde çekilde koca kafayı bu oynasın
Algoritma olayını anlamadım atıyorum Google'ın arama özelliğini Yandex (dizideki terimiyle) "tersine muhendislik" mi yapmişta çıkmış? Yoksa arama özelliğinin patentini onlarada satmiş mi google???
@OzaN @sürgünüm
S01 B02 izledim
2.bölüm ilkine göre daha güzeldi daha komikti. Koca kafayı sanki bizim türk bir oyuncaya benziyordu.
Buldum Caner Özyurtlu
Bizde çekilde koca kafayı bu oynasın
Algoritma olayını anlamadım atıyorum Google'ın arama özelliğini Yandex (dizideki terimiyle) "tersine muhendislik" mi yapmişta çıkmış? Yoksa arama özelliğinin patentini onlarada satmiş mi google???
@OzaN @sürgünüm
Hayır repliği demiyorumKoca Kafa diyorki; bende anlarım algoritmadan ama Richard 10 anlarsa ben X anlarım diyo
Orada altyazılar çok hızlı geçti tam anlayamadım geri almaya da üşendim ama bilmemiz gereken kısım bizimkiler önemli bir açık bırakmışlar ve algoritmayı çözebilecek bir bilgiyi onlar elde etmiş.
Repliği demediğini biliyorum.Hayır repliği demiyorum
Mark kılıklı ezik oğlumuz kafeden içecek alırken diğer 2'liye bulut tabanlı bi site dicem artık ne deniyorsa ona. Oraya attı programı onlar ordan aldılar.Yardım ederiz diye keklemişlerdi.
Benim sordugum Yandex'te aynı arıyor Google'de. Google arama özelliğini benden çaldi diyip bişey yapabilir mi?? Bunu merak ediyorum. Mesela Shazam ve SoundHound 2'side şarkı buluyor 2'side birbirleriner dava acabilir mi? Açamamalari için dizideki gibi ters muhendislik mi yapmişlar
Repliği demediğini biliyorum.
O Algoritma falan benim ilgimi çekmiyor ben dizinin komedi tarafına bakıyorum.Birde Richard başarılı olabilecek mi şirket kurabilirmi bunlar daha çok ilgimi çekiyor.
Yalnız dünkü bölümde kazançlı çıkan yine Koca Kafa oldu 600 bin dolar teklif aldı bu salaklığıyla
Hayır repliği demiyorum
Mark kılıklı ezik oğlumuz kafeden içecek alırken diğer 2'liye bulut tabanlı bi site dicem artık ne deniyorsa ona. Oraya attı programı onlar ordan aldılar.Yardım ederiz diye keklemişlerdi.
Benim sordugum Yandex'te aynı arıyor Google'de. Google arama özelliğini benden çaldi diyip bişey yapabilir mi?? Bunu merak ediyorum. Mesela Shazam ve SoundHound 2'side şarkı buluyor 2'side birbirleriner dava acabilir mi? Açamamalari için dizideki gibi ters muhendislik mi yapmişlar
tamam , sen beğendin mi diziyiRepliği demediğini biliyorum.
O Algoritma falan benim ilgimi çekmiyor ben dizinin komedi tarafına bakıyorum.Birde Richard başarılı olabilecek mi şirket kurabilirmi bunlar daha çok ilgimi çekiyor.
Yalnız dünkü bölümde kazançlı çıkan yine Koca Kafa oldu 600 bin dolar teklif aldı bu salaklığıyla
@Harunnn60 yeni başadı bu dizi senide bekleriz.
gerçekten olmuş gibi gözüküyor..tamam , sen beğendin mi diziyi