- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Haberim var konu yolda.2.sezon onayını kapmiş @OzaN haberini açarsın artık Senin Veep'de sezon onayı almiş.
Haberim var konu yolda.2.sezon onayını kapmiş @OzaN haberini açarsın artık Senin Veep'de sezon onayı almiş.
1x6
Geçen haftaki bölüme en kötü bölüm demiştim ama bu haftaki bölüm özellikle komedi yönünden en iyi bölümdü. Birçok yerde güldürmeyi başardı.
Tara ile ilgili olan konu çok eğlenceliydi. Gilfoyle nasıl nerede tanışmış Tara ile onu da görseydik iyi olacaktı.
Dinesh ve Erlich'in diyalogları çok iyiydi. Özellikle Erlich'in durumu güldürdü.
Carver'ın Richard'ı ezdiği sahneler baştan komik geldi ama sonradan sinir bozucu olmaya başladı. Fakat sonunda ezilen Carver oldu. Olan Richard'ın projeye oldu. Yalnız hiç mi yedekleme yapmamışlar da o kadar sorun yaşadılar anlamadım.
Richard'ın çocuklardan korkması ve sonrasında babasını çağıran çocuk gibi Erlich'i çağırıp Erlich'in çocukları korkutması harikaydı.
9/10
@Forumdash @sürgünüm unutmayın diziyi.
@cevaa senin de başlama zamanın geldi iki hafta sonra bitiyor sezon bari sezon finalini yakın zamanlarda izleyelim.
Yanlış program yapmışsın o zaman, tek başına izlersin yine.Ben sezon bittikten sonra anca başlarım Önümüzdeki 3 haftanın programını yaptım bile
Yanlış program yapmışsın o zaman, tek başına izlersin yine.
26 Mayıs, olmadı 27 MayısFinal bölümü tam olarak hangi gün altyazılı çıkar Ona göre araya sıkıştırabilirim
19 Mayısta başlarsam yetişirim o zaman26 Mayıs, olmadı 27 Mayıs
25'inde başlasan bile yetişirsin istedikten sonra 8 bölüm ve 28 dakika.19 Mayısta başlarsam yetişirim o zaman
25'inde başlasan bile yetişirsin istedikten sonra 8 bölüm ve 28 dakika.
Ben izliyorumda yorum yapayı unutuyorum Son 2 bölüm kahkaha attırıyor resmen1x7
Yine çok güzel bir bölümdü ve yine kendimi kolayca onların yerine koyabildiğim için beni içine çeken bir bölümdü. Böyle şeyleri görünce insanın Amerika'da olası geliyor. Gerçi Türkiye'de de var bu tarz etkinlikler de giden yok, neyse.
Richard'ın takıntılı olmadığı konusunda takıntılı olması, ekipten sürekli dışlanan elemanın Monica'yı kıskanması komikti.
Dinesh'in koda aşık olması bence saçmaydı. Sanki her gün bir kızı reddediyormuş gibi...
Erlich bir çuval inciri berbat etti sonunda.
Haftaya sezon finali, çok çabuk geçen bir sezon oldu.
@sürgünüm @Forumdash siz de yetişin isterseniz sezon finaline kadar.
8.3, 8.4 gibi iyi bir yerlerden:
8/10
Bence bırakma 2.bölümden karakterlere ne kadar sürede alişirsin bilemedim mesela ben 3.bölümde aliştim 5.bölümde bayaa güldürmeye başladı dizi Şans ver ilk sezon için1x1
Diziyi pek beğenemedim. Karakterleri pek tanıtamışlar ilk bölümde. Espride fazla yoktu, olaylar çabuk gelişti. Kısaca ilk bölümde aradığımı bulamadım.
2.bölümde de beğenmezsem devam etmem.
5/10
@OzaN
Nasıl yorum yapmayı unutuyorsun ya izleyen olduğu halde kendi kendime yorumluyorum gibi oluyor. @sürgünüm de yok zaten kaç haftadırBen izliyorumda yorum yapayı unutuyorum Son 2 bölüm kahkaha attırıyor resmen
Bence bırakma 2.bölümden karakterlere ne kadar sürede alişirsin bilemedim mesela ben 3.bölümde aliştim 5.bölümde bayaa güldürmeye başladı dizi Şans ver ilk sezon için
Bu kadar olumsuz başlayacağını pek düşünmüyorum.1x1
Diziyi pek beğenemedim. Karakterleri pek tanıtamışlar ilk bölümde. Espride fazla yoktu, olaylar çabuk gelişti. Kısaca ilk bölümde aradığımı bulamadım.
2.bölümde de beğenmezsem devam etmem.
5/10
@OzaN