hee onu diyorumkonukları katilden kurtarma işini diyorsun ? )
Yok artık!!! 😱Ben Maskeli Katil çıkayım
hee onu diyorumkonukları katilden kurtarma işini diyorsun ? )
Yok artık!!! 😱Ben Maskeli Katil çıkayım
neyse lafı zorda olsa kıvırdık sonunda artık @Çiğdem- in aklına kötü şeyler gelmezhee onu diyorum
Yok artık!!! 😱
neyse lafı zorda olsa kıvırdık sonunda artık @Çiğdem- in aklına kötü şeyler gelmez
@Maskeli Fedai bence lakap olarakta maskeli katilin ortağı veya patronu olabilirdi maskeli katilin gizli patronu olsun maskeli fedai @gözlemci bunu düşünmen lazım ayrıca öldürüş şekline üzüldüm çocuğun çok canice olmuş burak olarak ölmüş bari maskeli fedai oalrak yine gelsin diziye maskeli katilin patronu olsunhee onu diyorum
Yok artık!!! 😱
ayy bana güvendiğin için, tenk yu veri muck )@Maskeli Fedai bence lakap olarakta maskeli katilin ortağı veya patronu olabilirdi maskeli katilin gizli patronu olsun maskeli fedai @gözlemci bunu düşünmen lazım ayrıca öldürüş şekline üzüldüm çocuğun çok canice olmuş burak olarak ölmüş bari maskeli fedai oalrak yine gelsin diziye maskeli katilin patronu olsun
@destere ben zaten emindim senin iyi niyetinden
hahaha teşekkürü bile piss düşüncelerine alet eden birine güvenmek yani çokta akıllıca değil bence hahahayy bana güvendiğin için, tenk yu veri muck )
ne yapsam yanlış anlaşılıyor adımız çıkmış bikere ) iyi niyetimizi bile kötüye yoruyorlar allah sizi davul etsinhahaha teşekkürü bile piss düşüncelerine alet eden birine güvenmek yani çokta akıllıca değil bence hahah
hahahah yok cnm ben sana güveniyorum yani seni davul etsinne yapsam yanlış anlaşılıyor adımız çıkmış bikere ) iyi niyetimizi bile kötüye yoruyorlar allah sizi davul etsin
daha çok çalışmam lazım çook )
Aynen ya girer girmez ölmüşüm@Maskeli Fedai bence lakap olarakta maskeli katilin ortağı veya patronu olabilirdi maskeli katilin gizli patronu olsun maskeli fedai @gözlemci bunu düşünmen lazım ayrıca öldürüş şekline üzüldüm çocuğun çok canice olmuş burak olarak ölmüş bari maskeli fedai oalrak yine gelsin diziye maskeli katilin patronu olsun
@destere ben zaten emindim senin iyi niyetinden
Üstelik vahşice
hahaha normal karşıya bakıyorum araba falan yok@Çiğdem- nwreye dogru bakiyodun lo o resimde .Gozlerinde araba gordumde
hangi resimde be@Çiğdem- iste baktigin yerde araba var pampa.Biraz gozune dikkatli bakinca araba kabak gibu gozukuyor
hahaha bunu gören sadece sen varsın vlla cnm@Çiğdem- iste baktigin yerde araba var pampa.Biraz gozune dikkatli bakinca araba kabak gibu gozukuyor
anaa harbiden de araban var @Çiğdem- sokakta mı resim çekildin kız@kvp-medya kapak resminde cigdemin.Gozlerine dikkatli bakinca gorursun.
@Çiğdem- onlar dikkatsizlermis ama ben asiri dikkatliyimdir
yok galiba hiç görmedi @kvp-medya onu diyor sanırım profil sayfamda kafak fotomu diyoruz 🙂@kvp-medya kapak resminde cigdemin.Gozlerine dikkatli bakinca gorursun.
@Çiğdem- onlar dikkatsizlermis ama ben asiri dikkatliyimdir
evet onu diyorum,görmüştüm resmi aslında daha önceden ama arabayı hiç farketmedimyok galiba hiç görmedi @kvp-medya onu diyor sanırım profil sayfamda kafak fotomu diyoruz 🙂