Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
neyse lafı zorda olsa kıvırdık sonunda:) artık @Çiğdem- in aklına kötü şeyler gelmez :)
hee onu diyorum :F

Yok artık!!! 😱
@Maskeli Fedai bence lakap olarakta maskeli katilin ortağı veya patronu olabilirdi maskeli katilin gizli patronu olsun maskeli fedai :F@gözlemci bunu düşünmen lazım :F ayrıca öldürüş şekline üzüldüm çocuğun çok canice olmuş burak olarak ölmüş bari maskeli fedai oalrak yine gelsin diziye maskeli katilin patronu olsun :F
@destere ben zaten emindim senin iyi niyetinden :F

@Maskeli Fedai bence lakap olarakta maskeli katilin ortağı veya patronu olabilirdi maskeli katilin gizli patronu olsun maskeli fedai :F@gözlemci bunu düşünmen lazım :F ayrıca öldürüş şekline üzüldüm çocuğun çok canice olmuş burak olarak ölmüş bari maskeli fedai oalrak yine gelsin diziye maskeli katilin patronu olsun :F
ayy bana güvendiğin için, tenk yu veri muck :))

hahaha teşekkürü bile piss düşüncelerine alet eden birine güvenmek yani çokta akıllıca değil bence hahah :F
ne yapsam yanlış anlaşılıyor adımız çıkmış bikere :)) iyi niyetimizi bile kötüye yoruyorlar allah sizi davul etsin :Z:Z

daha çok çalışmam lazım çook :))

Aynen ya girer girmez ölmüşüm :T:

@Çiğdem- iste baktigin yerde araba var pampa.Biraz gozune dikkatli bakinca araba kabak gibu gozukuyor :)