Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
88168.jpeg

bu gözler daha güzel:)
gözde yedekte beklesin şimdilik korkudan kaçarken @Çiğdem- e rastlamasam ona sarılırım belki :)):))
Yedeğe alıyor birde Gözde'yi sizi haftaya evlendiriyimde gör gününü :F

Yok yok bırakmaz seven adam hiç bırakmaz kız bu snei deli gibi seviyor harbi deli çıkmasında :F

Yok nereye daha çay içicektik oklava nerden çıktı @Çiğdem- börek mi açıyor yoksa 😱
dolaba bir bardak koymuştuk ya ordan viski içelim çiğdemle :) hem alkol korkuya iyi gelir gevşetir bizi :)

hahah yok cnm şunun kafasına geçiricektim ama @destere kurnaz çıktı hemen kaçtı gitti
:F
sen yanlış anlamışsındır yukardaki sözü:) o işi yapalım bari sonra ölelim derken yani katili yakalayıp öldürseydik sonra ölseydik bari demek istedim :)

dolaba bir bardak koymuştuk ya ordan viski içelim çiğdemle :) hem alkol korkuya iyi gelir gevşetir bizi :)

sen yanlış anlamışsındır yukardaki sözü:) o işi yapalım bari sonra ölelim derken yani katili yakalayıp öldürseydik sonra ölseydik bari demek istedim :)
tabi cnm tabi masum düşüncelerinden hiç şüphem olmadıkı zaten :F

hahah yok cnm şunun kafasına geçiricektim ama @destere kurnaz çıktı hemen kaçtı gitti
:F
@destere aslında mantıklı şey etmişti neresi kurnaz şimdi yapma amaaa :F

Aynen viskinin herşeye yararı vardır 2 kadeh tokuşturun dolapta aman diyim sessizce yapın işinizi :F
Melunlar hemen beni satmış :T:
Hangi Melunlar satmış seni :F haftaya yaşatıcaz seni hadi bakalım

Melunlar hemen beni satmış :T:
zaten yanlışlıkla girmiştin dolaba :) çabuk kurtulduk , @pompy nin dizisi olsa kurtulduk demezdim çünkü orda patlayanlar kafası gözü kopanlar geri dönüyor ama bu dizi sağlam giden gelmez artık :)

@destere aslında mantıklı şey etmişti neresi kurnaz şimdi yapma amaaa :F

Aynen viskinin herşeye yararı vardır 2 kadeh tokuşturun dolapta aman diyim sessizce yapın işinizi :F

Hangi Melunlar satmış seni :F haftaya yaşatıcaz seni hadi bakalım
hankı işi? :))