Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
Valla pişman olmazsın haa ona göre yani yolunu çizersin Çiğdem çiğdem diye tutturmazsın :F

Hiç sorma nasıl seni bırakır dolap diye başının etini yedi dolabı ilk terkedende o oldu :F

Evet @Çiğdem- sen niye yakayı ele veriyorsun sonra @destere kaçtı diyorsun :kizgin:
ne güzel senaryoda beni tırsak biri yap sonrada niye şöyle niye böyle ben sana o kadar dedim bizi dolaba koy sonra bırak doğaçlama yapalım diye bir daha niye dolaba gelirsin dolapta ne işin var anlamadım ? sen yukardakilerle uğraş bizi çiğdemle orda yatıya bırak zırt pırt arkamızda katil yollayıp strese sokuyorsun bizi ? :))

ne güzel senaryoda beni tırsak biri yap sonrada niye şöyle niye böyle ben sana o kadar dedim bizi dolaba koy sonra bırak doğaçlama yapalım diye bir daha niye dolaba gelirsin dolapta ne işin var anlamadım ? sen yukardakilerle uğraş bizi çiğdemle orda yatıya bırak zırt pırt arkamızda katil yollayıp strese sokuyorsun bizi ? :))
Sizin birbirinize korku ile daha sıkı sıkı sarılmanız için yoksa amacım ne olabilir ki sende en sonunda korkmasaydın da aktilin önünde dikilseydin gücünü gösterseydin :F

bir elimi omzuna atmıştım dostça? diğer elimi nereye atacağımı şaşırdım? sanırım kaza o diğer elden dolayı oldu :))
Bana kalırsa başka şeyler yaptın :A ama neyseee haftaya o dolaba tekrar sokacağım sizi yarım kalmış aşkı tamamlamak lazım :F sevenleri ayırmak iki dünyada da günah :F

Sizin birbirinize korku ile daha sıkı sıkı sarılmanız için yoksa amacım ne olabilir ki sende en sonunda korkmasaydın da aktilin önünde dikilseydin gücünü gösterseydin :F

Bana kalırsa başka şeyler yaptın :A ama neyseee haftaya o dolaba tekrar sokacağım sizi yaırm kalmış aşkı tammalamak lazım :F sevenleri ayırmak iki dünyada da günah :F
o zaman kapıyı kitleseydik bari hazır maskelide gitmiş bacakları ayrılmış orda :Z , tamda iki kişi kalmışız dolapta dolabı kitleseydik içerde sarışıp teselli arasaydık birbirimizden :)

Bana kalırsa başka şeyler yaptın :A ama neyseee haftaya o dolaba tekrar sokacağım sizi yarım kalmış aşkı tamamlamak lazım :F sevenleri ayırmak iki dünyada da günah :F
bir elimi omzuna atmıştım dostça? diğer elimi nereye atacağımı şaşırdım? sanırım kaza o diğer elden dolayı oldu :))
bizim dolapta maskeli aktilin ne işi var ayrıca ben tek kaldım ucube kılıklı şeyyy bana doğru geliyor anneeee 😱😱😱

Öncelikle yeni oyuncu Meskeli Fedai hayırlı uğurlu olsun.
Yağmur geçen bölümde ölmüştü hikayeye kaldığımız yerden devam ediyoruz.
İrem'in kurtulmasına sevindim.
Hademe ne yaptıda Gözde biber gazı sıktı orayı anlamadım.
Maskeli Fedai bildiğin psikopat çıktı.
@destere sen yoksun ki filmde kafamı buluyon :)

bizim dolapta maskeli aktilin ne işi var ayrıca ben tek kaldım ucube kılıklı şeyyy bana doğru geliyor anneeee 😱😱😱
bekle ben çevrede bir iki tur atıp geri dolaba dönüyorum merak etme orda daha çok zaman geçiricez :))

ordaki selim karakterine dikkat et gerçi dolabı erken terketmiş ama oda senarist hatası :)

o zaman kapıyı kitleseydik bari hazır maskelide gitmiş bacakları ayrılmış orda :Z , tamda iki kişi kalmışız dolapta dolabı kitleseydik içerde sarışıp teselli arasaydık birbirimizden :)
Harbi haa keşke kitleseydin elin armut mu topluyordu herşeyi de benden bekleme :D
Senin bu ucube kılıklı lafına bitiyorum :F :F nerden buldun bu kelimeyi
evet sana doğru geliyor :D napcan acep

hanı nerde? onada bir bakayımda sonra pişman olup dizimi dövmeyeyim :))
Katil ya sen isen ne olcak peki ?? (b) evlenince @Çiğdem- i doğramayacağın ne malum :A belkide herşeyi sen ayarladın çiğdemi korkutup sana daha fazla yaklaşmasını sağlayacaktın :F

Ben seni Gözde ile evlendircem fotosunu atıyım istersen Gözdenin ,bak o zaman Çiğdemi unutursun benden demesi :D
100 tane gözdeyi cebimden çıakrtırım ben beee gelsin bakalım herkes gibi döner kalır yanımda
:Z:Z:Z

Hademin ki işte ışıkların sönmesi felan katil gelecekti hademenin gelmesiyle o saklandı gıcırtıdan da gözde biber gazını ona sıktı :F

Harbi haa keşke kitleseydin elin armut mu topluyordu herşeyi de benden bekleme :D

Senin bu ucube kılıklı lafına bitiyorum :F :F nerden buldun bu kelimeyi
evet sana doğru geliyor :D napcan acep
orda kalem bende olacaktıki @Çiğdem- dolaptayken dolabı sırtıma atım deniz kenarına götürürdüm orda katillerin arasında ne işi var kızın? niye korkutuyorsunki, mazallah ilerde çocuğu olmaz yazıktır günahtır :))

100 tane gözdeyi cebimden çıakrtırım ben beee gelsin bakalım herkes gibi döner kalır yanımda
:Z:Z:Z
hahaytt işte benim dolaptaşım işte benim arkadaşım böyle olmalı:) kendine güvenen güzel zeki cesur aynı zamanda dolaptayken biz ses çıkarmamalı :))

orda kalem bende olacaktıki @Çiğdem- dolaptayken dolabı sırtıma atım deniz kenarına götürürdüm orda katillerin arasında ne işi var kızın? niye korkutuyorsunki, mazallah ilerde çocuğu olmaz yazıktır günahtır :))
Çiğdeme kalsa snei dolaba sokup denize atıcaktık @destere :F
Sen halen kızı düşün o seni çoktan gözden çıkardı hem Gözde de hiç fena değil düşün derim :A

@destere çoktan beridir @gözlemciden habersiz dizide oynuyor ayol senaristten habersiz senaryoya sızmış senaristin haberi yok ben ele verdim en sonunda selim bu bizim destere dedim :F

o beni görsünnn o büyük konusmasın :F
Gösteririz o zaman buyurusn Gözde gelsin :F

images

Al sana Gözde @destere ,bak bakayım @Çiğdem- boy ölçüşün bakalım :F

Çiğdeme kalsa snei dolaba sokup denize atıcaktık @destere :F
Sen halen kızı düşün o seni çoktan gözden çıkardı hem Gözde de hiç fena değil düşün derim :A

Gösteririz o zaman buyurusn Gözde gelsin :F

images

Al sana Gözde @destere ,bak bakayım @Çiğdem- boy ölçüşün bakalım :F

88168.jpeg

bu gözler daha güzel:)
gözde yedekte beklesin şimdilik korkudan kaçarken @Çiğdem- e rastlamasam ona sarılırım belki :)):))