Çığlık 4.Bölüm (+13)

Diziyi Lütfen Puanlayınız!!

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
tabiki yani anlaşılmayacak bişey yok, katil yaklaşınca dolaba, punduna getirip seni tekmeyle dışarı atan @Çiğdem- di. siz birbirinize düşmeyesiniz diye @gözlemci olan biten herşeyi anlatmıyor :)
gözlemcinin senaryosundan bahsediyor yanii senaryodan ibaret dedikleri onuda gözlemci yazıyor sonuca 🙂🙂

romayı bile yakarım aba neyki yüz bin aba feda olsun :))

evet evet senaryoyu diyoruz:Z yoksa ikimiz bir dolabın güller açan dalıyız şarkısını gerçek hayatta söyleyecek halimiz yok :))
@cookies senaristler şıamrtıyor bunu her oynadığım dizide karşıma bu çıkıyor haha başka kimse yokmus gibi heryerde bu çıkıyor karşıma :F

@gözlemci senin dizini artık dolap diye anacam :F
tek başına dolap çok kuru kaçtı olmaz öyle :)
mesela şöyle isimler olsun:)
çemberimde gül dolap
kara dolap güzel kız
dolapta bir huri var
dolabıma peri kaçtı :))

@cookies senaristler şıamrtıyor bunu her oynadığım dizide karşıma bu çıkıyor haha başka kimse yokmus gibi heryerde bu çıkıyor karşıma :F
@Çiğdem- benim yazdigim hikayede yani bir vampirin hikayesinde de olacak @destere 😉 vr sana asik birini canlandiracak :)
@Çiğdem- yaşadım ben sen derdine yan benden kaçış yok :)

tek başına dolap çok kuru kaçtı olmaz öyle :)
mesela şöyle isimler olsun:)
çemberimde gül dolap
kara dolap güzel kız
dolapta bir huri var
dolabıma peri kaçtı :))

@Çiğdem- yaşadım ben sen derdine yan benden kaçış yok :)
@Çiğdem- benim yazdigim hikayede yani bir vampirin hikayesinde de olacak @destere 😉 vr sana asik birini canlandiracak :)
hahaha vlla size para yediriyor galiba bu çocuk var bu işte birşey senaristlerin hepsini kandırmış :F

@destere Cenk is a Vampire but you are a human.So If Cenk want to kill you, he will it. But you dont....