@Çiğdem- bu totoş ne diyor
gözlemcinin senaryosundan bahsediyor yanii senaryodan ibaret dedikleri onuda gözlemci yazıyor sonuca 🙂🙂
romayı bile yakarım aba neyki yüz bin aba feda olsun )
evet evet senaryoyu diyoruz yoksa ikimiz bir dolabın güller açan dalıyız şarkısını gerçek hayatta söyleyecek halimiz yok )gözlemcinin senaryosundan bahsediyor yanii senaryodan ibaret dedikleri onuda gözlemci yazıyor sonuca 🙂🙂
@gözlemci senin dizini artık dolap diye anacamromayı bile yakarım aba neyki yüz bin aba feda olsun )
evet evet senaryoyu diyoruz yoksa ikimiz bir dolabın güller açan dalıyız şarkısını gerçek hayatta söyleyecek halimiz yok )
@cookies senaristler şıamrtıyor bunu her oynadığım dizide karşıma bu çıkıyor haha başka kimse yokmus gibi heryerde bu çıkıyor karşımaromayı bile yakarım aba neyki yüz bin aba feda olsun )
evet evet senaryoyu diyoruz yoksa ikimiz bir dolabın güller açan dalıyız şarkısını gerçek hayatta söyleyecek halimiz yok )
tek başına dolap çok kuru kaçtı olmaz öyle@gözlemci senin dizini artık dolap diye anacam
@cookies senaristler şıamrtıyor bunu her oynadığım dizide karşıma bu çıkıyor haha başka kimse yokmus gibi heryerde bu çıkıyor karşıma
@Çiğdem- yaşadım ben sen derdine yan benden kaçış yok
tek başına dolap çok kuru kaçtı olmaz öyle
mesela şöyle isimler olsun
çemberimde gül dolap
kara dolap güzel kız
dolapta bir huri var
dolabıma peri kaçtı )
@Çiğdem- yaşadım ben sen derdine yan benden kaçış yok
hahaha vlla size para yediriyor galiba bu çocuk var bu işte birşey senaristlerin hepsini kandırmış
Sense vampir..
ben vampir olayım bari @Çiğdem- e sülük gibi yapışırım kan emmek bahane çiğdem şahaneSense vampir..
Sizi yaziyoruz.Cunku siz muthis ikilisinizzz.hahaha vlla size para yediriyor galiba bu çocuk var bu işte birşey senaristlerin hepsini kandırmış
vallahi bizi birbirimize yakıştırıyorlar yoksa parayla pulla olacak iş değilhahaha vlla size para yediriyor galiba bu çocuk var bu işte birşey senaristlerin hepsini kandırmış
aynen harika ikili dururken başkasını karıştırmaya ne gerek varSizi yaziyoruz.Cunku siz muthis ikilisinizzz.
aynen ama ben itiraz etmiyorum pek, sen bana kötülük yapmak için beni götürüp dolaba koyuyorsun sonrada kapıyı içerden kitliyorsunhahah yalnız ben kötü vampirsem eğer destereye kötü şeyler yapmam lazım